Studeni 16, 2021 276

IQM edukacija: Dizajnom i fotografijom do uspješne prodaje

IQM edukacija: Dizajnom i fotografijom do uspješne prodaje Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

IQM tim i TZ Vodice pozivaju vas na webinar „Važnost vizualnih komunikacija i kvalitetne fotografije za brendiranje“ koji će se održati u srijedu, 17. studenoga u 17.00 sati na Zoomu.

Svjesni važnosti kvalitetne prezentacije usluga i proizvoda, pozvali smo na panel IQM Destination EDUCATION goste koji će nam pomoći da osvijestimo važnost vizualnih komunikacija uključujući vrhunski dizajn i kvalitetne fotografije za brendiranje i povećanje prodaje. - poručuju organizatori


Gosti panela su Danira Orešić, direktorica PR agencije Light komunikacije, koja će na konkretnim primjerima pokazati važnost intergiranog rada PR manager - dizajner – fotograf, kao i  kreativnosti i originalnosti koje su uvjet uspješnog brendiranja i autentičnosti, te Hrvoje Serdar, fotograf specijaliziran za fotografiranje i snimanje hotelskih grupacija, eksluzivnih destinacija i gastronomskih sadržaja, autor mnogih uspješnih hrvatskih i inozemnih kampanja.

Panelom će moderirati Đurđica Šimičić, IQM Destination koja kaže: Dobro nam došli, veselimo se čuti još jednu pozitivnu priču prepunu iskustva i konkretnog primjera iz prakse. ?

 

Webinar se snima, snimka će biti javno objavljena.
LINK:  https://iqmdestination.us19.list-manage.com/track/click?u=5df6f8d5a3fbe98dd06a29633&id=4031e6a72c&e=ad71d6deb7

Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja).Edukacija se snima i biti će javno objavljena.
Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.

djelomob1.jpg