Svibanj 20, 2022 2362

Ovog vikenda na otoku Prviću održat će se manifestacija Zeleno- aktivni otok

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Manifestacija počinje u subotu u 12.30 ispred Hotela Maestral u Prvić Luci biciklijadom Stazama Fausta Vrančića koja će bicikliste provesti kroz puteve koji povezuju Prvić Luku i Šepurinu. Za bicikliste koji dolaze sa kopna organizator će subvencionirani brodsku kartu (polazak broda Jadrolinije je u 9:30 iz Šibenika i 12:00 iz Vodica), a nakon biciklijade za sudionike je osiguran obrok u Hotelu Maestral i besplatan posjet Memorijalnom Centru Faust Vrančić.

U popodnevnim satima će se u partnerstvu sa Zlarin Outdoor festivalom održati utrka Sea Kajaka od Zlarina Do Prvića. Početak utrke je u 17:00 iz Zlarina a dolazak natjecatelja u Prvić se očekuje oko 18:30 gdje će im se organizirati dobrodošlica i podjela nagrada. Prijave na utrku vrše se na FB stranici Zlarin Outdoora

U nedjelju u vremenu od 10:30 do 14 posjetitelji će moći besplatno isprobati sea kajake i SUP-ove uz stručno vodstvo agencije Karika.

Sve dodatne informacije na raspolaganju su na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 20 Svibanj 2022 16:16
djelomob1.jpg