Srpanj 07, 2022 1237

Održava se jubilarno peto izdanje događaja urbane kulture Beata & Graffita!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu, 9. srpnja 2022. godine, s početkom u 18.30 sati na rivi u Vodicama održava se peto po redu izdanje događaja urbane kulture Beata & Graffita.

Na kultnom „Malom parapetu“  Udruga mladih Bokon okuplja 12 graffiti umjetnika iz cijele Hrvatske koji će na postavljenim panelima domaćim i stranim posjetiteljima pokazati sve čari ove urbane umjetnosti.

Uz priliku da pogledaju kako grafiti nastaju „iz nule“, posjetitelji će na događaju moći uživati i u skejt sessionu na kojem gostuju skejteri iz cijele Hrvatske i inozemstva. Vizualni dio programa bit će popraćen i bogatim glazbenim programom za koji će se pobrinuti DJ-i Glazbena Kuhinja, Gala, Soul Brothers i Metz Attack, a ulaz na događanje besplatan je za sve posjetitelje.

Facebook Event: https://fb.me/e/1QVsc3lTh

O Udruzi mladih Bokon:
Udruga Mladih Bokon osnovana je 2017. godine u Vodicama s ciljem promicanja kulture, umjetnosti i kreacije općenito. Cilj nam je sa svim raspoloživim sredstvima, idejama i znanjem u pojedinim aktivnostima pružiti mladima priliku za samoostvarenje, te poticati mlade na stvaranje i uživanje u kreativnosti.

Rizk Casino Bonus

Naše aktivnosti sastoje se od koncerata, izložbi i radionica sa svrhom zabave i educiranja u sferi kulture i umjetnosti te prikazivanja stvaralaštva mladih u Vodicama i okolici.

Kontakt:
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Facebook: https://www.facebook.com/bokon2017

Instagram: https://www.instagram.com/udruga_mladih_bokon/

Web: http://www.umbokon.com/

djelomob1.jpg