Srpanj 30, 2022 1903

Spremite se za dobru zabavu jer i Srima svoju feštu ima: Za dobar štimung zaduženi Teški osjećaji i Gustafi!

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dan pred Vodičku dan je za tradicionalnu Srimarsku feštu, središnje događanje u sklopu Srimarskog lita. U srijedu navečer (03.08.) će sve prisutne mještane i furešte u samom centru ovog malog mjesta rasplesati glazbeni sastav Teški osjećaji te Gustafi!

Teški osjećaji su rock grupa iz Tisnog u sastavu: Željko Veldić, Petar Garofulić, Ivan Ivas i Željko Marača. Vezani su uz svoje ‘misto’ i rock glazbu, a deset godina postojanja benda obilježili su izdavanjem albuma “Danas opuštam glavu”. Teški osjećaji donose pregršt dobre energije, dašak juga i neopterećene zezancije. Uz Teške osjećaje opustite glavu – danas, sutra ili bilo kad.

Gustafi su glazbeni sastav kojeg su 1980. u Vodnjanu osnovali Edi i Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Igor Arih i Livio Morosin pod imenom Gustaph i njegovi dobri duhovi. Skupina je prepoznatljiva po spajanju rock glazbe s istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča-vala. Najpoznatiji su po hit pjesmama Brkica, Kega si sanjala, Katarina, Kadi su ta vrata, Kurijera i dr. 

Poslijednja izmjena dana Subota, 30 Srpanj 2022 18:59
djelomob1.jpg