Kolovoz 06, 2022 703

Đardin je IN

U nedjelju Boris Štok, u utorak dolazi Arijana Čulina sa svojim duhovitim komentarima o ljubavi i braku

U nedjelju Boris Štok, u utorak dolazi Arijana Čulina sa svojim duhovitim komentarima o ljubavi i braku Foto: TZ Vodice
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Boris Štok je skladatelj, tekstopisac i pjevač iz Rijeke. Nekadašnji član grupa Quasarr i Manofon, a sada samostalan glazbenik.
U samostalnoj karijeri ostvario je uspješne singlove Ispod kože, Kao mi, Dodiri, Ove misli (feat. Yaya), Voli me još ovu noć, Tišina. U studenom 2017.g. predstavio je debitantski EP Puls na kojem je šest pjesama. Objavljen je u ograničenoj nakladi, a iste godine biva nominiran za nagradu Porin kao najbolji novi izvođač. U listopadu 2018.g. izdaje svoj prvi samostalni dugosvirajući album “Ispod kože” za koji biva nagrađen Porinom u kategoriji “Najbolji album alternativne glazbe“.
Surađivao sa brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima, kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe: Josipa Lisac, Jadranka Ivaniš Yaya, jazz grupa Chui, Mrle & Ivanka, Henry Radanović, grupa Rivers, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola, te brojni drugi.
07. 08. 2022. - Trg Kneza Branimira, 21:00 h

Predstavu ''Varaš ga, ne ostavljaš ga'' napisala je i izvodi Arijana Čulina. Tekst je spoj naizgled nespojivog, francuskih šansona i duhovitih komentara dviju splićanki koje govore o ljubavnom životu šansonjera te ljubavi i braku općenito, uspoređujući kako je to u svijetu, a kako kod nas, što uvijek izaziva smijeh zbog razlika u načinu života i poimanju stvari. U predstavi se izvodi 12 poznatih šansona koje su obilježile život šansonjera o kojima se govori; Edith Piaf, Dalida, Charles Aznavour, Carli Caplin, Mireille Mathieu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirela Meić te pijanist Zoran Velić. Predstava je izvođena na festivalu ‘Gumekovi dani’ I na Splitskom ljetu za koje je dobila sjajne kritike.
09. 08. 2022. - Trg kneza Branimira, 21:00 h

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 07 Kolovoz 2022 01:26
djelomob1.jpg