Kolovoz 16, 2022 1813

Bunari, Dišpet, Mile Perkov, Đani Stipaničev i Nera Gojanović, evo šta nas još očekuje od događanja do kraja tjedna

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

17.08. - Klapske večeri - Klapa Bunari
Vodice, Obala Matice hrvatske, 21:00 h
Srijeda navečer ljeti je u Vodicama rezervirana za klapsku pjesmu. Ponajbolje lokalne muške i ženske klape ispunit će rivu svojim vrhunskim izvedbama u tradicionalnoj a capella tehnici pjevanja koja je specifična za naš kraj.

17.08. - Srimarsko lito - Grupa Dišpet
Srima , Trg Srime, 21:00 h
Koncerti šibenskog banda Dišpet poznati su po vrhunskoj zabavi i rasplesanoj publici. Ne propustite ovu glazbenu poslasticu!

18.08. - Coffee Break Tour
Vodice, Trg dr. F. Tuđmana, 08:30 h
Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Karika Vodice predstavlja gratis razgled centra grada! Pješačka tura predvođena licenciranim turističkim vodičem starta, a održava se na engleskom i hrvatskom jeziku. I to potpuno besplatno!

18.08. - Đardin je IN - Ženici
Vodice, Trg kneza Branimira, 20:30 h
Predstava Ženici je melodrama izašla iz pera istaknutog hrvatskog glumca i dramskog pisca Ilije Zovka u čijem je središtu sudbina dvojice pojedinaca i njihovih obitelji smještenih u ambijent dalmatinske zagore. Oba „ženika“ su iznimno čvrsti, jaki i stoga zanimljivi karakteri. Dva dijametralno suprotna lika su se našla u krajnje apsurdnoj situaciji koja ovom djelu daje izniman humorističan potencijal, kojeg je kazališna družina Ritam igre upakirala u zanimljivi mozaik ironije i komičnih zapleta kojima obiluje ova predstava.

19.08. - Glazbarski trgovi
Vodice, Trg hrv. mučenika, Trg dr. F. Tuđmana, Obala V. Nazora, 21:00 h
Vodička glazba i ove godine pravi tradicionalni đir po gradu uz kraća zaustavljanja na glavnim vodiškim trgovima. Vodička glazba utemeljena je 1926. godine pod nazivom "Hrvatsko muzičko društvo Starčević", a prvi nastup imala je 1928. godine. Od tada, orkestar neprekidno djeluje uz veliku pomoć grada i mještana. Glazba je osvojila brojna prva mjesta na regionalnim smotrama kao i dobre plasmane na državnim susretima te mnogobrojna priznanja za dugogodišnji rad.

20.08. - Srimarsko lito - Mile Perkov & Johnny Walkers
Srima , Trg Srime, 20:30 h
Nemojte propustiti još jedan izvrstan koncert Mile Perkova i njegovog Johnny Walkers benda koji uvijek uspiju rasplesati i razveseliti publiku.

21.08. - Đardin je IN - Nera Gojanović & Đani Stipaničev
Vodice, Trg kneza Branimira, 20:30 h
Vrhunski vokalisti i miljenici publike Nera i Đani, uz pratnju pijanistice Gordane Pavić, spremili su nam koncert za pamćenje uz vječne domaće i strane melodije.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Kolovoz 2022 22:44
djelomob1.jpg