Travanj 26, 2023 1216

Ovaj vikend

Klapa Iskon i grupa Laganini na otvaranju sezone u vodičkoj Makini

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ljeto se približava, a s njim dolazi i sezona zabave na otvorenom. U vodičkoj Makini već su spremni za otvaranje sezone, a to će učiniti pravom glazbenom poslasticom. Ovo popularno mjesto u samom srcu grada Vodica pripremilo je mnogo dobre glazbe i nezaboravnih ljetnih provoda za svoje posjetitelje.

Već ove subote, 29. travnja, klapa Iskon otvara sezonu svojim nastupom, dok je za nedjelju planiran koncert grupe Laganini. Oboje izvođača poznati su po svojim hitovima, a posjetitelji mogu očekivati ​​nevjerojatne izvedbe i vrhunsku zabavu.

Za one koji vole klapsku glazbu, subota je idealna prilika za uživanje u prekrasnoj atmosferi uz klapske hitove poput 'Dobra večer prijatelji', 'Vrime je za kraj' i 'Još ne mogu pristat volit'. U nedjelju, grupa Laganini nastupit će i zapaliti atmosferu svojim pjesmama.

Stoga, ako tražite sjajan izlazak ovaj vikend, svakako posjetite vodičku Maku i uživajte u odličnoj hrani i glazbi. Sezona zabave tek je počela, a vodička Makina je mjesto na kojem ćete sigurno doživjeti nezaboravne trenutke i zabavu za pamćenje.

 

djelomob1.jpg