Svibanj 08, 2023 977

Dan sporta i zdravlja u Tribunju - sportska zabava za cijelu obitelj!

Dan sporta i zdravlja u Tribunju - sportska zabava za cijelu obitelj! Ilustracija/Pixabay
Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U petak, 19. svibnja, u organizaciji udruge Centar za lokalni razvoj, održat će se Dan sporta i zdravlja na Centralnom parkingu u Tribunju. Ovaj sportsko-zabavni događaj nastao je u partnerstvu s Općinom Tribunj i Turističkom zajednicom Općine Tribunj te u suradnji s Udrugom umirovljenika Tribunj i Dječjim vrtićem "Maslina". Početak manifestacije je u 15 sati, a završetak će obilježiti koncert popularne grupe Dalmatino.

Cilj ovog događaja je promovirati zdrav način života, tjelesnu aktivnost i sportski duh te okupiti sve generacije Tribunja i okolice na jednom mjestu. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnom programu, koji uključuje turnire za djecu i odrasle u raznim sportskim disciplinama.

Na rasporedu su turniri u malom nogometu, basketu, mini rukometu, graničarima, trčanju na 50 metara, nordijskom hodanju te raznim igrama za djecu, poput vožnje kariolama.

Osim sportskih aktivnosti, posjetitelji će imati priliku provjeriti svoje zdravstveno stanje. Naime, sudionicima će se mjeriti krvni tlak i šećer u krvi, a stručnjaci nutricionisti pružit će im savjete o pravilnoj prehrani i zdravom načinu života.

U večernjim satima, za sve posjetitelje priređen je koncert grupe Dalmatino, koja će svojim hitovima razveseliti prisutne i pružiti im nezaboravnu večer.

Navratite

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Svibanj 2023 20:54
djelomob1.jpg