Svibanj 14, 2023 306

Smanjite bolove i tegobe uzrokovane dugotrajnim sjedenjem na [email protected] predavanju

Smanjite bolove i tegobe uzrokovane dugotrajnim sjedenjem na Body@Work predavanju Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sportsko-kulturno-umjetničko društvo "Kreativac" iz Murtera s radošću vas poziva na edukativno-praktično predavanje "[email protected] program", koje će se održati 20. svibnja 2023. godine. Ovaj program ima za cilj poboljšanje općeg fizičkog stanja i povećanje učinkovitosti na radnom mjestu.

Jeste li osoba koja provodi dugotrajno vrijeme sjedeći? Patite li od bolova u leđima, vratu, ili cervikobrahijalnog sindroma? Imate li problema s disanjem, oticanjem nogu ili cirkulacijskim zastojima? Patite li od glavobolja i vrtoglavice kao rezultat preopterećenja vratne kralježnice? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja 'da', ovaj događaj je prilika za vas.

Ovo je drugo u nizu predavanja koje se održava u sklopu projekta „Poticanje razvoja civilnog društva na otoku Murteru”. Projekt je sufinanciran od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Istog dana, na otoku Murteru, održat će se i sportski vikend s Mariom Valentićem.

Pridružite se i pročitajte cijeli program projekta, kao i pozivnicu za drugu edukaciju sa informacijom o vremenu i mjestu održavanja edukacije, koju ćete pronaći u privitku.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, no prijava je obavezna. Prijavite se putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

djelomob1.jpg