Svibanj 18, 2023 701

Hit predstava "Moderni oblici patnje" stiže u Vodice

Hit predstava "Moderni oblici patnje" stiže u Vodice Gavella.hr
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pučko otvoreno učilište Vodice s ponosom ugošćuje popularnu predstavu "Moderni oblici patnje", kreaciju Gradskog dramskog kazališta Gavella i Ludens teatra. Ova dinamična predstava rezultat je sjajne suradnje između talentirane dramatičarke Dine Vukelić, koja je napisala tekst, i nagrađivanog redatelja Darija Harjačeka, koji je zaslužan za režiju.

Predstavu oživljavaju nezaboravni glumci Jelena Miholjević, Marko Petrić i Anja Đurinović, koji će vas provesti kroz različite oblike i manifestacije tjeskoba i patnji – onih stvarnih, digitalnih i podsvjesnih.

Cijena ulaznice iznosi 6 eura, dok studenti i umirovljenici mogu uživati u predstavi po sniženoj cijeni od 3 eura. Ulaznice su dostupne za preuzimanje uz iskaznicu Prijatelj kazališta 2023. Blagajna će biti otvorena od ponedjeljka, 22. do petka, 26. svibnja, svakodnevno od 11 do 13 sati.

Molimo obratite pažnju da sat vremena prije predstave, od 19 sati, dostupne su samo ulaznice po redovnoj cijeni. Također, kupovina ulaznica s popustom, kao i podizanje ulaznica uz iskaznicu Prijatelj kazališta, neće biti moguće sat vremena prije početka predstave.

"Moderni oblici patnje" je drama koja donosi priču o nezdravoj simbiozi majke, nekadašnje poznate, a danas zaboravljene TV voditeljice Irme Valić, i njenog pasivnog i rezigniranog sina, intelektualca Ognjena. Njihovu svakodnevicu dodatno komplicira prisutnost fatalne TV zvijezde Silvije. Ova je predstava iznimno relevantna, osvrćući se na teme izolacije i postpandemijskog svijeta, ali i na sukobe generacija koje se bore za opstanak u suvremenim uvjetima.

Ne propustite priliku vidjeti ovu iznimnu predstavu koja vas poziva na duboko promišljanje o suvremenim problemima i dilemama.

DATUM I VRIJEME: 26. svibnja 2023. 20:00 h
MJESTO: Kulturni centar Vodice
djelomob1.jpg