Kolovoz 31, 2023 1486

Matija Cvek i The Funkensteins u petak nastupaju na rivi

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Ako ste ljubitelj kvalitetne glazbe i željni glazbenog spektakla, imamo odličnu vijest za vas. Matija Cvek, mladi i izuzetno talentirani hrvatski glazbenik, zajedno sa svojim pratećim bendom The Funkensteins, održat će koncert na Obali Vladimira Nazora, 01. rujna 2023. godine u 21:00 sati.

Matija Cvek već je dugo na sceni i njegova karijera je u usponu. Pohvaliti se može jednoglasnim oduševljenjem publike i kritike. Njegov debitantski album "Izbirljivo i slučajno" brzo se popeo na vrh najprodavanijih albuma, a izvrsne recenzije glazbenih kritičara samo potvrđuju njegovu umjetničku vjerodostojnost.

Među njegovim najpoznatijim pjesmama su hitovi poput "Visine", “Praviš me ludim”, “Probudi se”, “Ako nađem nekoga” i “Nasloni se”. Osim toga, s pjesmom "Ptice" osvojio je prvo mjesto na Zagrebačkom festivalu. Njegov ovogodišnji hit "Trebaš li me", snimljen u suradnji s Eni Jurišić, osvojio je publiku i ne silazi s top ljestvica. Na YouTubeu pjesma je već premašila 3 milijuna pregleda.

Ove godine Matija je dodatno okrunio svoj uspjeh osvojivši najveće hrvatsko glazbeno priznanje, dvije nagrade Porin, i to za najbolji pop album i najbolju mušku izvedbu. A da talenta i energije ne nedostaje, dokazuje i njegov prateći bend The Funkensteins. Na koncertima izvode kako autorske pjesme, tako i covere funk, pop i R&B izvođača. Repertoar je šarolik i obuhvaća numere velikana poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona.

Očekuje vas večer puna emocija, ritma i nevjerojatne energije. Ako ste ljubitelj glazbe koja se sluša srcem i osjeća u kostima, ovo je događaj koji ne smijete propustiti.

Vidimo se na Obali Vladimira Nazora za nezaboravnu glazbenu večer!

Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Rujan 2023 10:17
djelomob1.jpg