Rujan 04, 2023 676

Baldekin ove subote postaje svjetska borilačka prijestolnica, najveću podršku očekuju domaći borci Frane Vuković i Nikola Morić

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pripreme za jedan od najvećih borilačkih događaja u Šibeniku su u završnoj fazi. Ove subote, 9. rujna od 20 sati očekuje vas 13 borbi, vrhunska produkcija i nezaboravno iskustvo.

Dvorana Baldekin i Šibenik u subotu će biti centar svih ljubitelja borilačkih sportova. Golden Fight po prvi put u dvoranu Baldekin dovodi vrhunske borce, koji će napraviti spektakl svjetskih razmjera. Budite dio cijelog programa i doživite jedinstveno iskustvo, iskoristite mogućnost i već u petak, 8. rujna posjetite vaganje boraca od 17 sati, te javni trening na vanjskom terenu Baldekina od 20 sati i provjerite kako će proći prvi susret boraca oči u oči i kako su se spremili za meč.

Borba večeri, kako su je ljubitelji ovog sporta već prozvali je ona između bosanskog predstavnika Trbonja i domaćeg borca Frane Vukovića. Višemjesečne pripreme, treninzi i taktika koju su pripremili za subotu samo su dobar pokazatelj da što prije nabavite svoje ulaznice za Golden Fight Night u Šibeniku.

Kupnja ulaznica moguća je online preko sustava Adriaticket ili na pretprodajnim mjestima, Agencija NIK, caffe bar Mozzart, Tisak Media Centar Dalmare.

 

djelomob1.jpg