Rujan 05, 2023 2536

Ljeto se bliži kraju, ali sezona koncerata u đardinu ne staje: Evo što vas očekuje ovaj tjedan!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Iako nam se ljeto polako oprašta, kultura i glazba u Vodicama ne prestaju. Ovaj tjedan, u sklopu manifestacije "Đardin je IN", TZ Vodice pripremila je za vas čitav niz izvrsnih koncerata koji će vas napuniti energijom za predstojeće jesenske dane. Pogledajte što su pripremili za vas!

Đardin je IN - Mile Perkov & Johnny Walkers
Datum: 06.09.2023.
Lokacija: Trg kneza Branimira
Vrijeme: 20:00 h

Nemojte propustiti još jedan izvrstan koncert Mile Perkova i njegovog benda Johnny Walkers. Po pravilu, ovaj fantastičan sastav uvijek uspije rasplesati i razveseliti publiku svojim dinamičnim nastupima i izvanrednim glazbenim umijećem.

Đardin je IN - Nela Đinđić
Datum: 08.09.2023.
Lokacija: Trg Kneza Branimira
Vrijeme: 20:00 h

Antonela Đinđić, poznata kao Nela, već je osvojila publiku nastupima u emisijama „A strana“ i "The Voice - Najljepši glas Hrvatske". Poznata je po hitovima poput „Problem“, “Netko kao ti” i “Sto godina”. Iza sebe ima iznimno uspješnu 2022. godinu, a njezin najnoviji singl “Nebo gori” slovi kao ovogodišnja ljetna himna. Ovo je prilika da je čujete uživo!

Đardin je IN - Klapa Bunari
Datum: 10.09.2023.
Lokacija: Trg Kneza Branimira
Vrijeme: 20:00 h

Za kraj tjedna, pripremili su nešto posebno. Klapa Bunari, osnovana 2004. godine upravo u Vodicama, donosi vrhunsku izvedbu tradicionalne a capella tehnike pjevanja. Poznati su po brojnim nagradama i specifičnom stilu koji je prepoznatljiv za naš kraj.

Ovo je samo dio onoga što vas očekuje u okviru manifestacije "Đardin je IN". Dođite i uživajte u vrhunskoj glazbi i odličnoj atmosferi! Vidimo se u đardinu!

djelomob1.jpg