Rujan 24, 2023 889

U ponedjeljak 25. rujna

The Expendables band zatvara manifestaciju 'Đardin je in' na Trgu kneza Branimira!

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U sklopu popularne manifestacije "Đardin je in", Trg kneza Branimira će zasjati u posebnom svjetlu u ponedjeljak, 25. rujna od 20 sati, kada će nastupiti The Expendables band. Iako je koncert trebao biti održan već u petak, nažalost, priroda je imala druge planove pa je zbog kišovitog vremena došlo do odgode.

The Expendables band nije nepoznanica ljubiteljima glazbe. Bend čine profesionalni glazbenici koji zajedno nastupaju već dugi niz godina. U njihovoj odnedavnoj postavi nalazimo:

Tina Bukić koja je zadužena za vokal,
Ivana Ercegovića na gitari i dodatnim vokalima,
Tomu Cukrova za klavirom i vokalima,
Antu Juričeva - Martinčeva na bass gitari,
te Nikolu Vidovića koji sjedi za bubnjevima.
Ovaj talentirani band izvodi bezvremenske rock'n'roll hitove, pa je zabava svakako zajamčena za sve posjetitelje.

Vrijedi istaknuti da je koncert banda The Expendables posljednji u nizu nastupa u sklopu manifestacije "Đardin je in", koja je trajala od lipnja. Ova manifestacija ponudila je bogat program s više od 30 izvođača, uključujući koncerte, kazališne predstave i video projekcije.

Organizacija manifestacije već nekoliko godina je u rukama TZ Vodice. Posebnost ovogodišnje manifestacije je i to što je održana u nedavno renoviranom parku, dodajući tako dodatni šarm cijelom događaju.

Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da u ponedjeljak posjete Trg kneza Branimira i uživaju u sjajnom nastupu The Expendables banda!

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 24 Rujan 2023 11:52