Rujan 25, 2023 6308

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Natjecanje ljepote u Vodicama: Bira se Miss umirovljenika

Natjecanje ljepote u Vodicama: Bira se Miss umirovljenika Image by patrick gantz from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Udruga umirovljenika Grada Vodica s ponosom najavljuje poseban događaj namijenjen svim umirovljenicama koje žele pokazati svoju ljepotu i šarm. Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, organizira se natjecanje ljepote za umirovljenice koje će se održati 8. listopada u  hotelu Olimpija u Vodicama.

Ovo natjecanje nije samo površna manifestacija estetike. Namjera je da se umirovljenice osjećaju posebno, cijenjeno i prepoznato za svoju unutarnju i vanjsku ljepotu. Udruga ističe važnost samopouzdanja, entuzijazma i volje, što je ključno za sudjelovanje.

Za sve zainteresirane dame koje se žele priključiti ovom događaju, nema nikakvih ograničenja u pogledu dobi, iskustva ili izgleda. Naglasak je na osobnoj autentičnosti i želji da se pokaže svijetu prava ljepota koja dolazi s godinama.

Uz titulu "MISS UMIROVLJENIKA", natjecateljice će imati priliku osvojiti i druge prestižne naslove kao što su MISS VICEVA, MISS SIMPATIČNOSTI, MISS MUDROSTI i MISS PJESME. Također, tri natjecateljice će biti nagrađene titulama PRVE PRATILJE, DRUGE PRATILJE i, naravno, glavnom krunom večeri - MISS UMIROVLJENIKA.

Ako ste umirovljenica koja želi pokazati svoju ljepotu, hrabrost i snagu, ne propustite ovu priliku! Prijave su već otvorene. Za sve dodatne informacije i prijavu, zainteresirane umirovljenice mogu se javiti na broj 098 652 102.

Ne propustite ovu nezaboravnu večer u Vodicama gdje će ljepota i mudrost doći na prvo mjesto!