Studeni 07, 2023 456

Konferencija o digitalnoj transformaciji visokog obrazovanja stiže u Vodice

Konferencija o digitalnoj transformaciji visokog obrazovanja stiže u Vodice Image by Gerd Altmann from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

CARNET-ova konferencija za korisnike u visokom obrazovanju pod nazivom „THECUC 2023 - Digitalna transformacija visokog obrazovanja: inovacije za budućnost učenja i poučavanja“ održat će se od 8. do 10. studenoga u Vodicama.

Konferencija koja se održava u sklopu projekta e-Sveučilišta okupit će više od 500 različitih sudionika iz visokog obrazovanja, uključujući kreatore i kreatorice javnih politika, uprave, nastavno osoblje, administratore i administratorice sustava i IT osoblje. Jedna od najvažnijih tema konferencije je projekt e-Sveučilišta, čiji je cilj digitalna preobrazba visokog obrazovanja u Hrvatskoj kroz implementaciju i razvoj digitalne nastavne infrastrukture, digitalnih alata i kompetencija. Uz predstavljanje projekta i pojedinih aktivnosti, naglasak će biti stavljen i na uvođenje digitalnih diploma.

Brojni predavači i predavačice iz međunarodnih tvrtki, kao i znanstvenici s hrvatskih i svjetskih sveučilišta pružit će uvid u načine kako se uz pomoć digitalne preobrazbe može oblikovati i stvarati budućnost visokog obrazovanja. Više informacija možete pronaći na stranici https://thecuc.carnet.hr/2023/