Studeni 07, 2023 452

Edukativno-praktično predavanje "Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak"

Edukativno-praktično predavanje "Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak" Image by Yury Rymko from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Sportsko-kulturno-umjetničko društvo "Kreativac" sa sjedištem u Murteru sa zadovoljstvom vas poziva na edukativno-praktično predavanje pod nazivom "Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak", koje će se održati 11. studenog 2023. godine.

Predavanje je namijenjeno svima koji se susreću s problemima u području stopala, zgloba gležnja, koljenskog zgloba ili osjećaju negativne senzacije u području zdjelice. Stručnjaci će otvoreno razgovarati o faktorima koji utječu na kvalitetu našeg koraka i pružiti praktične smjernice za poboljšanje hodanja, koje je osnovna ljudska aktivnost.

Ovo predavanje je dio serije edukacija u sklopu projekta „Poticanje razvoja civilnog društva na otoku Murteru“, koji je sufinanciran od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Cilj ovog projekta je pružiti podršku lokalnoj zajednici kroz obrazovanje i razne praktične aktivnosti.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, no obavezna je prethodna prijava. Zainteresirani se mogu prijaviti putem Viber, WhatsApp ili SMS poruka, ili jednostavno pozivom na brojeve 098/940-4605 (Ivona Kožulić) ili 091/157-0062 (Marija Baričić).

Za više informacija o programu i detaljima predavanja, uključujući vreme i mjesto održavanja, molimo vas da pogledate privitak koji prati ovu objavu.