Studeni 08, 2023 824

Doživite avanturu: 'Trekking Vodice 2023' nudi staze za sve nivoe

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragi ljubitelji prirode,

Pozivamo vas na nezaboravan događaj, "Trekking Vodice 2023", koji će se održati 11.11.2023. godine u predivnim Vodicama. Ovaj event donosi tri različite staze za sve nivoe ljubitelja prirode, pružajući vam priliku da istražite ljepotu ovog prekrasnog područja.

 Staze: 

ŽURNATA, trekking - 31,3 km, 1000 m visinske razlike: Za one avanturiste spremne na dugu utrku s impresivnim usponima i izazovnim škrapama.
Start: 9:00h
FATURETA, trail - 22,5 km, 680 m visinske razlike: Savršena staza za trkače s umjerenim izazovima. 
Start: 10:00h
OPG, trail - 5 km, 200 m visinske razlike: Idealno za obitelje i početnike koji žele uživati u prirodi na kraćem putovanju.  ‍
Start: 10:00h

Start / Cilj za sve kategorije: prostorije MK Okit Vodice.

Ovo je prilika da se povežemo s prirodom, upoznamo nove ljude i stvorimo nezaboravne uspomene. Bez obzira jeste li iskusni trkač, trekker ili tek početnik, imamo stazu za vas.

Pridružite nam se i osjetite ljepotu vodičkog kraja dok istražujete prekrasne krajolike, dišete svjež zrak i upijate sunce.

Molimo vas da se registrirate na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2084, kako bismo osigurali da sve protekne glatko.

Ne zaboravite ponijeti svoju vodu, udobnu obuću i osmijeh na licu! Veselimo se vašem dolasku.

Zajedno ćemo napraviti "Trekking Vodice 2023" nezaboravnim događajem. Podijelite ovu objavu i pozovite svoje prijatelje i obitelj da nam se pridruže!