Studeni 17, 2023 547

Besplatna kazališna predstava za djecu "I drvo je bilo sretno" u Kulturnom centru Vodice

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U sklopu Noći kazališta 2023, Pučko otvoreno učilište Vodice priprema nezaboravno kazališno iskustvo za najmlađe. Predstava će početi u subotu, 25. studenog 2023. godine, u 10:30 sati, u Kulturnom centru Vodice.

Mališani će imati priliku uživati u nagrađivanoj predstavi Teatra Exit "I drvo je bilo sretno", koja je osvojila srca i kritičara i publike. Režiju potpisuje Rene Medvešek, a glazbu je skladao Krešimir Seletković. U predstavi nastupaju talentirani izvođači i glumci: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić i Damir Horvat.

Ulaz na predstavu je slobodan, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

O predstavi: Ova kazališna predstava donosi priču o drvetu koje nije ni po čemu neobično, ali ipak posjeduje posebnu čar. Uz to, publika će upoznati i dječaka o kojem se malo zna, osim da je i malen i velik. Zaronite u čaroliju priče koja se odvija na rubu parka i otkrijte zašto je drvo sretno.

Nagrade: Predstava je osvojila brojne nagrade, uključujući nagradu za najbolju glazbu Krešimiru Seletkoviću na 19. SLUK-u i nagradu za najbolji autorski koncept Reneu Medvešeku na Naj, naj, naj festivalu Gradskog kazališta Žar ptica.

Ovaj događaj je savršena prilika za mlade i obitelji da zajedno provedu kvalitetno vrijeme uživajući u umjetnosti i kulturi. Vidimo se u Kulturnom centru Vodice!