Studeni 20, 2023 4440

Svečano otvorenje Božićne šume u Tribunju zakazano za 6. prosinca

TZ općine Tribunj i caffe bar Nautica poziva na čaroliju Božićne šume

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

TZ Općine Tribunj i caffe bar Nautica s velikim zadovoljstvom poziva sve stanovnike i goste na adventsku manifestaciju "Božićna šuma". Ova jedinstvena događaj će se održati u posebno postavljenom šatoru, a početak je zakazan za 6. prosinca, na blagdan Sv. Nikole.

Pripremite se za mjesec dana nezaboravnih događanja koji će obogatiti blagdanske trenutke svih generacija. U srcu Božićne šume, nudimo vam bogat i raznolik program koji će zadovoljiti različite ukuse.

Za najmlađe posjetitelje tu su čarobni susreti s Djedom Božićnjakom, kreativne radionice ukrašavanja božićnih kolača, zabavne predstave i brojna druga iznenađenja. Odrasli će moći uživati u koncertima uživo i raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.

Večernji sati rezervirani su za nastupe DJ-a i koncerte renomiranih izvođača poput Magic Wish banda, Grupe Ljubav, Ivice Ico Sikirića, klape Oršulice, Minee, klape Sebenico, grupe Amigos, Igora Curkrova, grupe Dišpet, Giuliana i Diktatora, Sandija Cenova i mnogih drugih.

Pridružite nam se i doživite blagdansku atmosferu u Božićnoj šumi – mjestu gdje će svaki trenutak biti ispunjen čarolijom i radosti. Ne propustite prvi dan, 6. prosinca! - najavljuju iz TZ Tribunj

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Studeni 2023 14:05