SDP TOP DESK

Strastveni ste igrač kada je sportsko klađenje u pitanju? Ili ste još uvijek početnik koji traži zlata vrijedne savjete? Bez obzira kojoj skupini pripadate, ovo je tekst za vas jer kada je sportsko klađenje u pitanju, zaista postoje principi i prakse koje vam mogu povećati šanse za dobitak. Stoga dozvolite da vas upoznamo s nekima od njih koje je vrlo lako primijeniti, a koji mogu povećati uspješnost vaših oklada.

Prije svega, važno je zapamtiti da je sve ovo igra i u skladu s time postupati. To znači da treba imati realna očekivanja od onoga što možete ovakvim ulaganjima osvojiti. Dakle, nemojte misliti da sportsko klađenje može zamijeniti vaš posao i osigurati vam stabilne prihode. Dobici koji čine igrače bogatima preko noći iznimno su rijetki. Shvatite ovo kao oblik zabave koji će učiniti praćenje vaših najdražih sportova još malo zanimljivijim.

Krenite polako
Ako ste još uvijek novi igrač, nemojte dozvoliti da vas početno uzbuđenje ponese. Svakim novim listićem možete saznati nešto novo o tome kako kladionice funkcioniraju i koje su vaše mogućnosti. Iskustvo u ovakvim stvarima može biti od neprocjenjive važnosti.

Zapravo, mnogo iskusnih igrača se slaže da za odlične šanse za uspjeh, uz pristojan dobitak, naravno, ne treba odigrati više od dva događaja po uplati. Jedini uvjet je da tečaj na ishode koje ste odabrali ne bude manji od 1.50. Na taj način relativno lako možete udvostručiti početni ulog.

Istražujte
Zahvaljujući internetu, golema količina podataka dostupna je klikom miša. To se, naravno, odnosi i na sport. Izdvajanje nekoliko minuta da proučite statistiku aktera događaja na koji se mislite kladiti može biti od ogromne važnosti i dramatično utjecati na vašu odluku.

Možda saznate da tenisač na kojeg ste se mislili kladiti nije dobar na baš toj podlozi, ili saznate da najbolji igrač nekoj košarkaškoj momčadi je posebno inspiriran protiv sljedećeg protivnika, a moguće je i da shvatite da neka nogometna reprezentacija posebno teško gubi kod kuće zbog specifičnih uvjeta u kojima se te utakmice igraju. Nekoliko minuta istraživanja može vam dati puno bolji uvid u nadolazeći susret.

Važno je napomenuti da klađenje samo zato što navijate za neku momčad nije najbolja ideja. Brojevi i činjenice puno su bolji temelj za odluku, a navijačke emocije su često prepreka pri donošenju ispravne odluke.

Odaberite pravu kladionicu
Uz sve navedeno, važno je pravilno odabrati i kladionicu u kojoj ćete se kladiti. FavBet kladionica omogućuje vam da uplatu izvršite iz udobnosti svog doma, a sve što morate napraviti je otvoriti korisnički profil na njihovim stranicama.

Jednom kada odaberete pravu kladionicu, pred vama će se otvoriti nebrojene mogućnosti, od najboljih mogućih tečajeva do raznih načina klađenja, a svemu tome moći ćete pristupiti klikom miša zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom sučelju. 

Neke od njih ponudit će i posebne pogodnosti za igrače, poput mogućnosti da se kladi bez rizika, koje će sigurno obradovati mnoge koji od sportskog klađenja traže samo dobru zabavu. Uz sve ovo, vrlo brzo ćete postati uspješan igrač. Sretno!

SPONZORIRANA OBJAVA
 

Upravni odbor FLAG-a je donio Odluku o produljenju roka za podnošenje projektnih prijava na natječaj za Mjeru 1.2.1. „Jačanje konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture“ do 31.05.2021.

Izmijenjeni tekst natječaja V 2.1. kao i cjelokupna dokumentacija se nalazi na web-u FLAG-a “Galeb“.

Podsjećamo, predmet ovog FLAG-natječaja je dodjela javne potpore za provedbu Mjere 1.2.1. „Jačanje konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture“ u okviru odobrene Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG-a „Galeb“ 2014.-2020. s ciljem jačanja konkurentnosti proizvoda ribarstva i akvakulture.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za sufinanciranje Mjere 1.2.1 na ovom   FLAG-natječaju iznosi 567.351,00 EUR

Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 3.000,00 EUR

Najviša vrijednost potpore po projektu iznosi 464.000,00 EUR

 

Prihvatljivi nositelji projekta u okviru provedbe FLAG natječaja za Mjeru 1.2.1 su:

Gospodarski subjekti u kategoriji mikro, malih i srednjih poduzeća, sukladno definiciji Preporuke 2003/361/EZ, i to:

 1. subjekti u poslovanju s hranom koji su korisnici odobrenih objekata, odobreni za djelatnosti iz odjeljaka VII. i VIII. u Upisniku odobrenih objekata ministarstva te registrirani kao Prvi kupci pri podnošenju Zahtjeva za potporu ili, najkasnije, do podnošenja zadnjeg Zahtjeva za isplatu.
 2. subjekti u poslovanju s hranom koji se bave ugostiteljstvom koji moraju biti registrirani kao Prvi kupci ribe u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu.

Nositelj projekta mora imati stalno sjedište ili biti registriran ili imati podružnicu unutar ribarstvenog područja FLAG-a „Galeb“ (Gradovi Vodice i Skradin, općine Tribunj, Murter – Kornati, Pirovac, Tisno)

 

Prihvatljive aktivnosti (operacije) u okviru ovog FLAG natječaja su:

 1. Građenje (izgradnja i/ili rekonstrukcija) i/ili opremanje objekata za prihvat i/ili preradu i/ili čišćenje proizvoda ribarstva, uvođenje tehnoloških i/ili tržišnih inovacija;
 2. Nabava opreme i/ili IKT rješenja za prihvat i/ili pripremu i/ili obradu i/ili očuvanje i/ili skladištenje i/ili prezentaciju morskih plodova;
 3. Kupnja i/ili opremanje specijaliziranih vozila za transport proizvoda ribarstva;
 4. Promidžbene aktivnosti.

Kontakt: Ante Sladoljev, 091 604 5977; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

U zaleđu Vodica se prodaje poljoprivredno zemljište, u naravi lijepi, uredan i odražavan maslinik sa 24 stabla rodnih maslina. Zemljište je površine 2500 m/2, a nalazi se na udaljenosti od oko 9 kilometara od mora, odnosno centra Vodica. Pravilnog je oblika s blagom padinom, orijentiran na sjever. Nalazi se u neposrednoj blizini prometnice i stoga ima uredan i održavan pristupni put. Sve dodatne informacije dostupne u agenciji, a kupci su za ovu nekretninu oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/zemljiste/poljoprivredno-zemljiste-u-zaledu-vodica

Akcija darivanja krvi

Ožujak 09, 2021
Pročitano 408 puta

Građani Vodica često su bogatiji nego što misle! Na tavanima, u podrumima, u ladicama ormarića u spavaćim sobama skrivaju se predmeti koje je vrijeme učinilo iznimno vrijednima. Radi se o zlatnom nakitu i drugim predmetima od zlata i srebra. To mogu biti zlatni satovi, zlatni zubi i zubni lim, zlatnici i srebrnjaci, srebrnina i srebrni pribor za jelo... Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti.

Mnogi građani Vodica to su već saznali i svoje bogatstvo unovčili u poslovnicama za otkup zlata. Auro Domus jedini je hrvatski profesionalni lanac specijaliziran upravo za tu djelatnost. Zahvaljujući činjenici da ima više od stotinu poslovnica diljem Hrvatske, dostupan je gotovo u svakom kutku naše zemlje. Pa tako i u Vodicama!

Auro Domus od svojih početaka klijentima nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, isplatu u gotovini i besplatnu procjenu. Upravo to učinilo ga je prvim izborom za sve građane koji žele „podebljati“ svoj kućni budžet isplatama koje se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

Besplatna procjena pritom je idealan način za provjeru vrijednosti svog starog nakita i drugih predmeta od zlata i srebra. Demodirane ogrlice, slomljene narukvice, naušnice izgubljenog para i prstenje koje nitko ne nosi mogu vam donijeti pravu financijsku „injekciju“ koja će predstojeće mjesece učiniti puno ugodnijima.

Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Vodicama, na adresi Trg hrvatskih mučenika 2 i iskoristite mogućnost besplatne procjene. Dobiveni iznos ne obvezuje na prodaju. Dakle, ništa ne košta, a puno toga može donijeti!

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Trgovina za kućne ljubimce “Wow! Wow!” uvodi program nagradnih bodova, u kojem skupljajući bodove možete ostvariti popuste. Dosad su ga imali za online kupce, a sada će ga imati i za kupce na prodajnom mjestu.

Funkcionirati će na način da se svaka kupovina boduje tako da 1 potrošena HRK donosi 1 bod. Boduju se i neke druge radnje, poput dijeljenja poveznice na njihovu internet stranicu preko Facebooka, pretplatom na njihovu listu promotivnih ponuda, i dr. A onda, prelaskom određenog bodovnog praga, možete bodove iskoristiti za popust. Tako kad skupite 500 bodova, pri slijedećoj kupovini možete iskoristiti bon za popust u visini od 50 HRK. Ili možete pričekati da skupite 1000 bodova, koje onda možete pretvoriti u bon od 150 HRK. Ili 1500, pa za njih dobiti popust od 300 HRK.

Bodove možete iskoristiti i u trgovini, a i kupovinom na “Wow! Wow!” webshopu, jer će za Vas biti kreiran jedinstveni račun za oboje. Tako možete kupiti nešto u trgovini, a bodovi će Vam ostati na Vašem webshop računu, i obrnuto.

Stanje svojih bodova možete provjeriti na webshopu, tj. internet stranici https://wow-wow.com.hr/, u odjeljku “Nagradni bodovi”.

Za kraj mala napomena tehničke prirode. Naime, ako Vam je račun otvoren u trgovini na prodajnom mjestu, da bi provjerili stanje svojih bodova i vršili ostale radnje, morate se preko svog računala ili mobitela registrirati i na Wow! Wow! web stranici, tj. napraviti novi račun, koristeći isti e-mail. Tad će se on spojiti sa računom koji Vam je već napravljen u trgovini, i "povući" tamo već zarađene bodove.

Wow! Wow! - sve najbolje za našeg najboljeg prijatelja!

Trg kneza Branimira 81, Vodice.

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaju tri dvosobna stana u stambenoj zgradi na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad. Svaki stan će posjedovati vlastiti vrt površine cca 50 m/2, parkirno mjesto i spremište. Zgrada se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Svaki stan će posjedovati parlafon, klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonicama. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini svih većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. Osobito je bitna i činjenica da je izvedena kanalizacija na koju će zgrada biti spojena te nema dodatnih troškova pražnjenja septičke jame. Za zgradu je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola, a završetak izgradnje je planiran na ljeto 2021.

U ponudi su:

Dvosoban stan oznake S2 na prvom katu zgrade površine 75,07 m/2 s pripadajućim balkonom i lođom, vrtom površine 60,18 m/2 i dva parkirna mjesta površine 25 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje. Cijena stana: 150.000 eura

Dvosoban stan oznake S1 u prizemlju zgrade površine 73,50 m/2 s pripadajućom terasom , vrtom površine 81,10 m/2 i dva parkirna mjesta površine 25 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te dva spremišta pred ulazom u stan. Cijena stana: 150.000 eura

Dvosoban stan oznake S3 na drugom katu zgrade površine 76,16 m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine 52,19 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te spremišta. S terase stana se pruža prekrasan pogled na more i grad. - REZERVIRANO

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust od 5 % na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora. Mogućnost kupnje i putem stambenog kredita.

NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-u-novogradnji-s-pogledom-na-more

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-na-prvom-katu-zgrade-u-novogradnji

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-stan-u-prizemlju-nove-stambene-zgrade

 

Franšiza ili franšiziranje je po definiciji metoda marketinga i distribucije proizvoda ili usluga koja uključuje davatelja i primatelja franšize. 

Značenje franšize objašnjeno je modelom poslovanja. Davatelj franšize osnuje brend i njegov zaštitni znak ili ime te razvija sustav poslovanja, odnosno pokreće proces brendiranja, dok primatelj franšize plaća honorar i početnu naknadu za ostvarivanje prava na poslovanje pod imenom osnivača. 

Drugim riječima, vlasnik sustava poslovanja prodaje prava pojedincu ili grupi ljudi za vođenje poslovanja prodaje proizvoda ili usluga pod njegovim imenom. 

Ugovor sklopljen između ove dvije strane se, stoga, naziva ugovor o franšizi, iako se sam naziv češće koristi za način poslovanja. Brendiranje i razvoj sustava franšize se, time, naziva proces franšiziranja. 

Danas, iako se najčešće kod potrošača povezuje s lancima fast food restorana, franšiziranje nalazi primjenu u širokom spektru poslovanja, od bankomata i automobila do hrane i pića.

Vrste franšiza

U pravilu postoje tri tipa franšiznih odnosa odnosno franšiziranja. 

Franšiziranje poslovnog formata je najprepoznatljiviji tip, a u njemu davatelj franšize, osim imena, proizvoda i usluga, nudi i cijeli sustav za poslovanje. 
Primatelj od davatelja u pravilu dobiva odabir mjesta, podršku razvoja, priručnike za rad, obuku, standarde brenda, kontrolu kvalitete, marketinšku strategiju te poslovno-savjetodavnu podršku. 

Osim poslovnog formata, franšiziranje je ponekad tradicionalnog tipa (franšiziranje distribucije proizvoda), a funkcionira na postavkama odnosa dobavljač-trgovac. Vlasnik daje dopuštenje primatelju franšize za prodaju i distribuciju proizvoda koristeći njihov zaštitni znak (logo) ili ime, ali ne nudi mu i operacijski sustav poslovanja. 

Posljednji učestali tip franšiziranja je franšiziranje u proizvodnji. U njemu vlasnik daje dopuštenje i dozvolu za proizvodnju (primjerice, odjeće) i prodaju pod imenom vlasnika.

Po završetku procesa prodaje prava na franšizu, primatelj koji preuzima poslovnu ulogu se mora pridržavati i pratiti pravila i odredbe vezane za operacijski sustav poslovanja radi održavanja dosljednosti brenda. 

Dok su god davatelj i primatelj franšize u ovakvoj vrsti poslovnog odnosa, primatelj plaća naknadu vlasniku u zamjenu za podršku, marketinšku pomoć ili potrebnu obuku.    

Zašto je franšiziranje dobra ideja?

Za svakog poduzetnika koji traži nešto novo za svoje poslovanje ili za svakog onog tko želi postati “sam svoj majstor’’, franšiziranje može biti savršena opcija. 

Pokretanje franšize ima niz prednosti koje se često ne uoče na prvi pogled, a u stvarnosti vode do velikog napredovanja i povećanja učinka u poslovanju. 

Pokretanje novog posla od nulte početne točke često može biti vrtoglavo skupo. Većina poduzetnika nema dovoljno sredstava, novčanih ili materijalnih, za pokriće troškova potrebnih za pokretanje posla. U tom je slučaju kupnja franšize najbolja moguća opcija. 

Niži početni troškovi prisutni pri započinjanju franšiziranja omogućuju puno većem broju poduzetnika stupanje u svijet franšize. Iako, kao i u svemu drugome, postoji i određeni broj franšiza koje nisu znatno jeftinije od pokretanja vlastitog poslovanja, u pravilu velika većina njih ipak nudi mogućnost za uštedu.

Pokretanje tvrtke od nule često može posljedično uzrokovati poteškoće s bankom. S obzirom da je ulaganje u novu tvrtku često riskantno za banke, pitanje je hoće li banka htjeti (i u kojoj mjeri) pružiti pomoć vlasniku pri osnivanju tvrtke. 
Bez financijske pomoći, upitno je hoće li se poslovanje uopće moći ostvariti, pokrenuti i razvijati. 

Iz tog je razloga dobivanje financijske pomoći puno lakše i jednostavnije kada je u pitanju franšiziranje. Ako poduzetnik odluči kupiti franšizu, veća je vjerojatnost za pomoć u financiranju, naročito ako se radi o franšizi koja je poznata. Pomoć pri bilo kojem dijelu procesa, ako se odlučite na ulazak u svijet franšiza, možete potražiti na jednom mjestu - Colak Franchise Consulting Group (CFCG).

Jednom kada kupite franšizu, preskočit ćete važan i često problematičan korak, popularizaciju imena brenda. Drugim riječima, ako preuzmete dobro poznatu franšizu, ušteda na području marketinga i popularizacije bit će ogromna. 

Umjesto ulaganja u širenje imena nove tvrtke i poslovanja, otvorit će se mogućnost ulaganja u neka druga, potrebnija područja. Na taj način već postoji uspostavljen odnos s potrošačima, kupcima i klijentima kojeg možete usmjeriti na napredovanje, učvršćivanje i rast. Potrošači su već upoznati s poslovanjem, proizvodima i uslugama, što može biti vrlo korisno u planiranju i daljnjem razvoju franšize. 

U svakodnevnim poslovima, odlučivanjima i procesima franšize, postoji mogućnost traženja pomoći, dobivanja podrške i dodatne obuke onda kada je to potrebno. Drugim riječima, postoji velik broj ljudi, zaposlenika ili osoblja koji su upoznati s radom franšize, zbog čega je osobi koja se odluči na kupnju te franšize uvelike olakšan posao za razliku od situacije pokretanja novog poslovanja.     

Koliko je franšiziranje zastupljeno u poslovnom svijetu?

Samo u SAD-u postoji gotovo 800 000 pokrenutih franšiza, zastupljenih u preko 120 industrija, čime obuhvaćaju preko 9 milijuna zaposlenika. U toj se zemlji franšiziranje smatra glavnim, dominantnim pokretačem malih i nezavisnih poslovanja već nekoliko desetaka godina. 

Unatoč stagnaciji i nazadovanju raznih drugih poslovnih modela, franšiziranje pokazuje kontinuiran i konstantan rast, razvoj i širenje, zbog čega se vremenom stvorilo plodno tlo ekonomskih prilika za nove vlasnike i kupce franšiza i njihovih zaposlenika.

Franšiziranje je nedvojbeno dovelo do poboljšanja kvalitete života te omogućilo svakodnevno kupovanje i korištenje usluga i proizvoda u lokalnim franšizama. 

Potrošači uživaju u brendiranim proizvodima i uslugama, dok vlasnici svojim poslovanjima pružaju potporu i podržavaju lokalne događaje i pokazuju brigu na razne druge načine. 

Franšiziranje u Hrvatskoj

Iako sve do sada navedeno zvuči obećavajuće i lako izvedivo, u Republici Hrvatskoj postoji svega 200 franšiza, od kojih samo 12% domaćih! Unatoč tomu, postoji velik broj franšiznih ponuda. Ta činjenica nas svrstava na samo dno u svijetu franšiza, na posljednje mjesto. 

Mnoge druge zemlje su već davnih dana prepoznale kvalitetu i lakoću ove vrste poslovanja, zbog čega se postavlja pitanje hoće li i kada ona zaživjeti i u Hrvatskoj. One tvrtke koje u RH koje posluju franšiznim modelom su najčešće u području nekretnina, trgovine, marketinga, ugostiteljstva i turizma, a sveukupno broje oko 17 000 zaposlenih ljudi. 

Hrvatska gospodarska komora procjenjuje kako na našem području treba, u današnje vrijeme, biti puno više franšiza, naročito s obzirom na činjenicu da se pomoću sredstava HZZ-a može ostvariti i ulazak u franšizno poslovanje. Stoga, sve se više potiče pokretanje franšiziranja brenda i koncepata. 

Upornost, odlučnost i vjera u uspjeh ključni su za ostvarivanje ciljeva franšize. Osim toga, uspješni svjetski vlasnici franšiza savjetuju fokusiranje na jedan proizvod ili uslugu, a ne na pokušaj obuhvaćanja što šireg i većeg područja poslovanja, te na inovaciju - potrebno je znati što ljudima treba, što žele i što im nedostaje u svakodnevnom životu.

SPONZORIRANI ČLANAK
 

Instalacije Krželj Vam do kraja ožujka nudi  super akciju do 30 % na  klima uređaje, najjeftiniji modeli već od      2200 kuna,  5 godina garancije.

Svi klima uređaji vrhunske su kvalitete, svjetski poznatih proizvodača kao što su: Daikin, Mitsubishi eletric, Gree, Toshiba, Haier , Maxson i Azuri .

Predlažemo i nudimo rješenja montaža klima uređaja optimalno za Vaš prostor, vršimo usluge servisa, demontaže, polaganje instalacije za multi i mono sustave.

Obratite nam se s povjerenjem.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona  097 7733 816

ili na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi se slažemo kako svaki dan treba poklanjati pozornost ženama, a Međunarodni dan žena koji se obilježava svake godine 8. ožujka prigoda je da pokažete koliko cijenite najvažnije žene u vašem životu. Hotel Olympia Sky je pripremio odličan paket koji ne smijete propustiti. Dnevni boravak u luksuznoj sobi, bazen, romantična večera uz glazbu uživo – vjerujemo da nećete ostati ravnodušni.

Posebna ponuda po cijeni od 499 kuna za dvoje uključuje:

dnevni boravak u luksuznim sobama (prijava na recepciji od 12:00 do 17:00)

korištenje unutarnjeg bazena

večera za dvoje od 3 slijeda u elegantnom okruženju restorana Sky na 10. katu:

popust od 20% na masaže i tretmane ljepote te popust od 15% na Thalgo kozmetiku

GLAZBA UŽIVO

** Zbog velikog interesa ponuda je dostupna 07.03.2021. i 08.03.2021.

INFO i REZERVACIJE:

tel: 022 452 460  / 022 452 434

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ako ste posljednjih dana bili u gužvi pa vas je Dan žena uhvatio nespremne, ne brinite se imamo neke odlične ideje za poklone dragim osobama koje biste željeli razveseliti na taj poseban dan. Osim što ih možete nabaviti u zadnji tren, većina toga je i “budget friendly” pa će vam ovaj popis dobro doći i ako vam je “visok datum” u mjesecu.

Svi se slažemo kako svaki dan treba poklanjati pozornost ženama, a Međunarodni dan žena koji se obilježava svake godine 8. ožujka prigoda je da pokažete koliko cijenite najvažnije žene u vašem životu. Olympia Life Wellness Centar je pripremio odlične pakete koje ne smijete propustiti bilo da ćete ga pokloniti dragoj ženi ili sebi!

Posebni popusti povodom Dana Žena vrijede od 03.03.2021 do 10.03.2021

Olympia life masaža 90min 450,00 kn -35 %

Cijena : 292,00kn

Antistress masaža 50min i tretman lica 510,00 kn -35 %

Cijena : 330,00kn

Klasična masaža 25min i Spa&Relax zona 90min 300,00 kn -30 %

*paket je namijenjen za 3 ili više osoba

Cijena: 210,00kn

Upiti i rezervacije na 022/452-499 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

*Paketi su nakon kupnje iskoristivi do 01.06.2021.

Osim wellness paketa, zbog velikog interesa je aktualan i Dnevni odmor u hotelu Olympia Sky po jedinstvenoj cijeni od 499 kuna za dvoje te uključuje:

 • dnevni boravak u luksuznim sobama (prijava na recepciji od 12:00 do 17:00)
 • korištenje unutarnjeg bazena
 • večera za dvoje od 3 slijeda u elegantnom okruženju restorana Sky na 10. kat
 • GLAZBA UŽIVO
 • popust od 20% na masaže i tretmane ljepote te popust od 15% na Thalgo kozmetiku

*paket je dostupan 07.03.2021. i 08.03.2021.

Broj paketa za dnevni boravak je ograničen!

INFO i REZERVACIJE:

tel: 022 452 460  / 022 452 434

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U zaleđu Vodica se prodaje poljoprivredno zemljište, u naravi lijepi, uredan i odražavan maslinik sa 24 stabla rodnih maslina.

Zemljište je površine 2500 m/2, a nalazi se na udaljenosti od oko 9 kilometara od mora, odnosno centra Vodica.

Pravilnog je oblika s blagom padinom, orijentiran na sjever. Nalazi se u neposrednoj blizini prometnice i stoga ima uredan i održavan pristupni put. Sve dodatne informacije dostupne u agenciji, a kupci su za ovu nekretninu oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

Više informacija na

https://moreta-nekretnine-vodice.com/zemljiste/poljoprivredno-zemljiste-u-zaledu-vodica

 

 

Tri cisterne pogodne za dostavu naftnih derivata, lož ulja, eurodizela B7 te plavog dizela sigurno i brzo mogu stići na Vaša vrata jer Tromilja benzin d.o.o. nudi dostavu u cijeloj županiji po najpovoljnijim cijenama.

Tromilja benzin d.o.o. posluje punih 16 godina s više od 500 korisnika, kako privatnih tako i poslovnih u cijeloj Šibensko-kninskoj županiju. Osim povoljne lokacije, na cesti Šibenik – Skradin, osam kilometara sjeveroistočno od Šibenika, posjeduje širok asortiman voznog parka koji distribucijski odgovara svim zahtjevima tržišta.

- Posebna jedinstvenost leži u tome što je Tromilja benzin d.o.o.  benzinska postaja koja osim loživog ulja dostavlja najkorištenije gorivo, Eurodisel B7 te plavi dizel – rekla nam je Danijela Gulin, direktorica benzinske postaje Tromilja benzin.

Uz kvalitetno loživo ulje Euro Luel, koje je prikladno za korištenje u domaćinstvima i u gospodarskim objektima, u  ponudi imaju i iznimno kvalitetna pogonska, dizelska i benzinska goriva; Eurosuper 95 i 100, Eurodiesel Plavi te autoplin, po iznimno povoljnim cijenama.

Tromilja benzin d.o.o. na prvo mjesto stavlja klijente te su zahvaljujući tom nadaleko poznati po efikasnoj usluzi i najbržoj dostavi, a u edukaciju zaposlenika kontinuirano ulažu.

- Danas brojimo više od 15 zaposlenih djelatnika koji će vam pružiti brzu i kvalitetnu uslugu – dodaje Gulin.

Na svom putovanju u sklopu benzinske postaje možete predahnuti i uživati u ispijanju kave jer se u sklopu benzinske postaje nalaze caffe bar s terasom i market.

Za toplinu Vašeg doma više ne trebate brinuti jer narudžbe primaju svakim radnim danom na 099 365 8194 ili na 022  778 733, a isporuka ide odmah po zaprimljenoj narudžbi.

Koje sve novosti imaju u ponudi možete pratiti na njihovoj web stranici i Facebook profilu

Stranica 3 od 116
Najnovije
 • Information
  Podijeli

  Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

  Information
Najčitanije
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close