11 Pro 2019
    2505

Twirling klub Vodice postigao odlične rezultate na Državnom prvenstvu u twirlingu Hrvatske

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Članice Twirling kluba „Vodice“ sudjelovale su na Državnom prvenstvu twirlinga Hrvatske, koje se održavalo 23. i 24. 11. 2019.g. u Splitu i kući sa vratile sa osvojene 3 brončane medalje.

Prije Državnog prvenstva sportašice Twirling kluba „Vodice“ odradile su Predkvalifikacijski kup jug u kategoriji propisani solo štap i to:  u kadetskoj razini Marija Španja, Petra Mrković i Lucija Skočić, te u juniorskoj razini Lucija Crljenak, sve su pokazale odličnu uvježbanost i u jakoj konkurenciji ušle među prvih 8. Nakon odrađenih kvalifikacija i bodovanja, među prvih pet su ušle i osvojile bodove za odlazak na Državno prvenstvo u kategoriji propisani solo štap Marija Španja i Lucija Crljenak.Na održanom Državnom prvenstvu twirlinga Hrvatske sportašice Twirling kluba „Vodice“ sudjelovale su u četiri natjecateljske kategorije i to:
- Marija Španja – propisani solo štap kadeti
- Lucija Crljenak – propisani solo štap juniori
- Marija Španja i Petra Mrković – par kadeti, razina B
- Marija Skočić – rhithmick twirl juniori, razina A
- Marija Skočić –freestyle juniori, razina B

U jakoj konkurenciji vrhunskih sportaša twirlera pojedinaca i timova iz cijele Hrvatske, naše sportašice su se kući vratile sa osvojene 3 brončane medalje i to:
- Marija Španja i Petra Mrković – par kadeti, razina B, 3. mjesto
- Marija Skočić -  rhithmick twirl juniori, razina B, 3 mjesto

Nakon održanog natjecanja naše sportašice: Marija Španja, Petra Mrković, Lucija Skočić, Lana Ergić, Iris Juričev, Marija Skočić i Lucija Crljenak uspješno su odradile i obavezni twirl seminar u organizaciji Hrvatskog twirling saveza, koji se upisuje u natjecateljsku knjižicu i tako stječu prava za daljnja sudjelovanja u natjecanjima.

Zahvaljujemo svima koji nas podržavaju, najviše našim roditeljima i trenerima. Iako postojimo više od 12 godina, još uvijek nismo priznati kao kvalitetan sportski klub grada Vodica i nije nam lako trenirati u lošim uvjetima u školskom holu umjesto u sportskoj dvorani i bez jače financijske potpore. Ovaj sport je težak, treba puno snage, koncentracije i uvježbanosti, ne smije biti grešaka i nitko iz tima ne može odraditi tvoj dio, svi moraju biti dobro uvježbani za postići dobre rezultate.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close