10 Lip 2020 www.regate.com.hr
    2379

Vodičanin Tomislav Grubelić zajednom s Darkom Prižmićem ostvario dobar rezultat na najdugovječnijoj regati za dvočlane posade 'Sušac  100x2'

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Rekordno 25. izdanje najdugovječnije regate za dvočlane posade 'Sušac  100x2'  održano je proteklog vikendaOd 54 jedrilice na startu kroz cilje je prošlo 46, a vrijedno je spomenuti kako je posada jedrilice  'Sillvana'  (PŠU 'Peliška jedra' iz Orebića) sa Darkom Prižmićem i Vodičaninom Tomislavom Grubelićem završila na osmom mjestu u korigiranom vremenu 24:18:08.

' Zadovoljni smo obzirom kakvi su sve brodovi sudjelovali , a mi i sa jedrilicom od devet metar. Nakon dana odgode radi orkanskog juga u subotu se startalo iz Splita i sve do Sušca bio je lagani maestral,  gotovo pa bonaca. Potrajalo je tako sve do nedjelje ujutro kada je počelo jugo. Jedrili smo taktički odlično, doduše u početku nakon starta smo bili malo 'zapeli', ali smo kasnije polako stizali i na kraju u cilj stigli kao 11. , a sa korigiranim vremenom zauzeli 8.mjesto. A što se tiče tog rekorda od prije trinaest godina isti i dalje  traje. Bila je to tada iznimno brza regata uz jako jugo, a imali smo  i sjajan brod, tada novi krstaš  'Adrija Azija' rekao je Darko Prižmić za Markopolosport.net dodajući da je mišljenja da će se taj rekord  usprkos sve modernijim i sofisticiranijim brodovima teško skoro oboriti.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close