Zajedničkom organizacijom i koordiniranim sudjelovanjem djelatnika ACI MARINE Vodice, DVD Vodice, JVP Vodice i županijskog vatrogasnog operativnog centra 112, danas je na području ACI Marine Vodice održana pokazno terenska vježba „ACI MARINA VODICE 2019"

Vijećnik Liste našeg mista Ante Strikoman na aktualnom satu 8. sjednice Gradskog vijeća osvrnuo se na koncesiju koju plaća ACI Marina u Vodicama i koja je prema njegovom mišljenju s obzirom na lokaciju premala

Na najvećem skupu hrvatskog turizma, Danima hrvatskog turizma koji se, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, odvijala 25. i 26. listopada 2017. godine u Malom Lošinju, održana je svečana podjela nagrada „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017".

Prošli petak održan je sastanak predstavnika Grada Vodica i ACI-a na temu proširenja ACI marine Vodice i prepuštanja vezova domicilnom stanovništvu.

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak predstavnika Grada Vodica na čelu s gradonačelnicom Brankom Juričev Marinčev, predstavnika ACI-a na čelu s direktorom ACI-a Kristijanom Pavićem, predstavnika Županijske lučke uprave, predstavnika županije i pomoćnice Ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Jadranke Fržop.

U ured gradonačelnice Vodica gospođe Branke Juričev Martinčev stigla je Odluka ACI d.d. koju je potpisao član Uprave ACI-ja gospodin Kristijan Pavić kojom se mijenja ranije donesena odluka ovog Društva.

Na adresu Grada Vodica stigao je odgovor Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture na pitanje Grada Vodica o mogućnosti reguliranja uvjeta i cijena komunalnih vezova na gatovima D i H u sklopu ACI marine Vodice.

Danas je u ACI Marini Vodice održan sastanak gradonačelnice Vodica Branke Juričev Martinčev, direktora ACI Marine Vodice Stanka Skočića, pročelnice Županijskog ureda za pomorstvo Lidije Bralić, ravnatelja Zavoda za prostorno uređenje Damira Lučeva i pomoćnice Ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Jadranke Fržop s ciljem iznalaženja riješena problema vezova domicilnog stanovništva u ACI Marini Vodice

Prije dva tjedna povodom otvaranja radova na vodičkoj zaobilaznici tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodin Oleg Butković najavio kako će ACI-a uskoro dobiti novu upravu te da će se problem povećanja cijene vezova za domicilno stanovništvo koji su privezani na gatovima D i H riješiti u što skorijem roku.

Prilikom današnjeg posjeta Vodicama ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodin Oleg Butković najavio je kako će se u ponedjeljak održati skupština ACI-a kada će se imenovati novi nadzorni odbor, a nova uprava do kraja srpnja te naglasio kako će se problem povećanja cijene vezova za domicilno stanovništo koji su privezani na gatovima D i H riješiti u što skorijem roku.

Stranica 1 od 3
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close