Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala je u nedjelju 23. veljače 2020. u Čazmi na 35. Državnom kvalifikacijskom turniru u mini formacijama za XVII. Europskom prvenstvu mažoretkinja 2020. koje će se održavati u Mariboru/Slovenija od 02.-05.07.2020. Na turniru je sudjelovalo 19 timova iz Hrvatske i otplesano je preko 280 koreografija.

Plesna udruga Bollywood Vodice jučer je održala svoju već tradicionalnu VI. Božićno-donacijsku priredbu u Kulturnom centru Vodice s početkom u 18.30h. Sve četiri dobne skupine Bollywooda (dječja formacija, kadeti, juniori i seniori)  predstavili su se publici s oko 15ak koreografija u kategorijama solo, duo-trio, mini i velike formacije štap, pom-pon, mix i zastave. 

Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala je na XVI. Europskom prvenstvu mažoretkinja 2019. koje se održavalo od 04.-07.srpnja u Domu sportova u Zagrebu. Na prvenstvu je sudjelovalo 106 timova iz cijele Europe, više od 3000 natjecatelja i otplesalo se preko 700 koreografija!

Prošli vikend 27. i 28. listopada Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala je na I. Svjetskom mažoret i twirling kupu održanom u Zagrebu. Na kupu je sudjelovalo ukupno 41 tim iz Češke, Mađarske, Italije, Poljske, Kazahstana, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Otplesano je preko 280 koreografija u mini i velikim formacijama, a vrijedne članice Bollywooda, unatoč teškoj konkurenciji, popele su se na svjetsko postolje ukupno 14 puta i to dva puta na 2.mjesto, jedan put na 3.mjesto, pet puta na 4.mjesto, tri puta na 5.mjesto i tri puta na 6.mjesto.

U nedjelju 17. lipnja „Plesna udruga Bollywood Vodice“ održala je revijalnu smotru povodom „5.Godišnjice djelovanja Plesne udruge Bollywood Vodice“. Članice Bollywooda zajedno sa svojim gošćama „Mažoretkinjama Martinčicama“ iz Martinske Vesi publici su se predstavile s ukupno 30 koreografija u kategorijama štapa, pom-pona, mixa i flaga.

Plesna udruga Bollywood Vodice prije nekoliko dana, točnije 13. lipnja napunila je 5. godina od svoga osnutka. Kako su taj dan nastupale u Tribunju na manifestaciji „More na stolu“, dan nakon toga sudjelovale su u humanitarnoj akciji „Dalmalino uveseljavala djecu“ gdje su njihove dvije članice, kadetkinje Marija Zurak i Marija Kovilić svojim nastupima u OB Šibenik na Odjelu za pedijatriju uljepšale dan djeci koja se tamo liječe, svoju revijalnu smotru i proslavu povodom „5. Godišnjice djelovanja Plesne udruge Bollywood Vodice“ održati će sutra u 19.00h već tradicionalno na Trgu ispred „Konobe Makina“.

Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala je u subotu u 17. ožujka 2018. na međunarodnom festivalu mažoretkinja „II. Golden Heart" u Petrinji, koji je za njih ujedno bio i kvalifikacijski turnir za XV. Europsko prvenstvo mažoretkinja 2018., koje će se održavati u Pragu u srpnju ove godine.

Plesna udruga Bollywood Vodice sa svojih 18 članica sudjelovala je u Rimu na međunarodnom festivalu mažoretkinja „I.Roma Christmas Magic International Majorette Festival". Osim natjecanja, cure su dva dana uživale u razgledavanju Rima i Vatikana.

Plesna udruga Bollywood Vodice u nedjelju 4. lipnja ispred "Konobe Makina" organizira revijalnu smotru povodom "4. godišnjice djelovanja PU Bollywood Vodice".

Plesna udruga Bollywood Vodice u nedjelju 23. travnja sudjelovala je na 30. Državnom turniru u velikim formacijama i Open majorette cupu Zagreb organiziranog od strane Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Na turniru koji je ujedno bio i kvalifikacijski turnir za XIV. Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se održavati u Italiji od 22—25. lipnja 2017. ukupno je sudjelovalo 19 timova iz Hrvatske i Mađarske.

Stranica 1 od 2
Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close