U sklopu Dječjeg tjedna danas su djeca iz Dječjeg vrtića Tamaris posjetila gradonačelnicu Branku Juričev Martinčev.

Gradu Vodicama nedostaje institucionalna skrb te bi trebao imati ustanovu za smještaj starijih i nemoćnih osoba a isto tako i za pružanje izvaninstitucionalne skrbi tipa pomoći u kući – kazala je vijećnica SDP-a Marija Alfirev na današnjem aktualnom satu 17. sjednice GV-a.

Potipsivanjem ugovora za infrastrukturni projekt odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Vodice-Tribunj-Srima osigurana su sredstva za prvu fazu izgradnje u vrijednosti 141 milijun kuna od čega 73 % iz Eu fondova a preostali se dijeli na Hrvatske vode, Državni proračun a manji dio od 6 mil kuna na Grad Vodice i Općinu Tribunj.

Izgradnja sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje grada Vodica i općine Tribunj najznačajniji je, najveći i najskuplji projekt naše dvije jedinice lokalne samouprave na kojem se veoma dugo radi. Grad Vodice je poznato turističko odredište koje od turizma očekuje da bude još veći generator gospodarskog razvoja i faktor povećanja kvalitete života našeg stanovništva. Bez izgradnje ovog sustava nismo mogli očekivati brži i kvalitetniji gospodarski napredak našeg kraja. - kazala je gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev na današnjem potpisivanju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, ugovora o sufinanciranju te ugovora o partnerstvu za infrastrukturni projekt iz područja voda „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Vodice-Tribunj-Srima".

U vodičkoj Gradskoj vijećnici u ponedjeljak u 12 potpisat će se Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, Ugovor o sufinanciranju i Ugovor o partnerstvu za infrastrukturni projekt iz područja voda „SUSTAV ODVODNJE I PROČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE VODICE-TRIBUNJ-SRIMA"

Rujna 1991. na ovom našem području vodila se borba za opstojnost Dalmacije, za jedinstvo Hrvatske. Naši junaci su imali srce jače od čelika. Nikad ne smijemo zaboraviti što se tih dana događalo, to je prošlost iz koje trebamo crpiti snagu. Trebamo učiti naše mlade tko su bili junaci tog vremena koji su dali svoje živote za našu domovinu – kazala je gradonačelnica Branka Juričev Martinčev na središnjem događaju obilježavanja 24. obljetnice Spomendana rujanskog rata.

U organizaciji Šibensko-kninske županije i suorganizaciji Grada Vodica, Udruge Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije 28. i 29. kolovoza 2015. godine na otoku Prviću u Prvić Luci održava se 3. Festival hrvatskog otočnog proizvoda Šibensko-kninske županije.

Vijećnici SDP-a u Gradskom vijeću Grada Vodica uputili danas vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev prijedlog za sufinanciranje školskih udžbenika učenika osnovnih i srednjih škola s područja grada Vodica.

U organizaciji Šibensko-kninske županije i suorganizaciji Grada Vodica, Udruge Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod" i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije 28. i 29. kolovoza 2014. godine na otoku Prviću u Prvić Luci održat će se 3. Festival hrvatskog otočnog proizvoda Šibensko-kninske županije.

U memorijalnom centru „Faust Vrančić" na otoku Prviću, zbog nestručnog političkog kadroviranja gradonačelnice Vodica, gospođe Branke Juričev-Martinčev i nedostatka stručnog menadžmenta u samom vođenju navedenog Centra, nakon samo tri godine, ova je ustanova postala zaboravljeni projekt, iako je trebala biti snažni poticaj razvoju samog otoka - piše u današnjem priopćenju vodičkog SDP-a

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close