Kako se bliže spekulacije o datumu održavanja parlamentarnih izbora, tako su u lokalnim stranačkim ograncima sve glasnije priče o imenima koja će braniti stranačke boje na listama za Sabor. Iako čelnici dviju najjačih lokalnih stranaka, HDZ-a i SDP-a, ne žele komentirati ovu temu, navodeći tek kako će svoje prijedloge poslati u Zagreb gdje će stranačke središnjice na Trgu žrtava fašizma i Iblerovom trgu odlučivati o kandidatima i njihovoj poziciji na listi, ipak se već može, doduše potpuno neslužbeno, spekulirati o imenima na listi za IX izbornu jedinicu, kojoj, među ostalima, pripada i Šibensko-kninska županija. I treba reći kako kuloari ne otkrivaju ništa što se već nije očekivalo. U HDZ-u nema pretjeranih iznenađenja. - članak u cijelosti prenosimo sa Šibenskog portala

Fotografija turistkinje koja je u tangama šetala središtem grada Dubrovnika izazavala je veliko zgražanje na internetu. Jedna stanovnica Dubrovnika komentirala je fotografiju riječima: Dali biste li se vi u tangicama usudili prošetati jednom Venecijom, Parizom, Madridom.... pa da izgledate i puno bolje od dotične?

Naš gost Dieter Petzold iz Njemačke u Srimu se vraća svako ljeto i to već 30 godina odsjeda kod obitelji Mačukat u Srimi.

Danas u Gradskoj vijećnici gradonačelnica Branka Juričev Martinčev primila je klapu Bunari, ovogodišnje apsolutne pobjednike 49. Omiškog festivala.

Naš gost Karl Heinz Meurer iz Njemačke već 45 godina dolazi na ljetovanje u naše Vodice. Tim povodom u kući njegovog dugogodišnjeg domaćina, gđe Miroslave Čičin Radin, ovom vjernom gostu i njegovoj supruzi Elli, direktorica TZ Vodice, Anita Franin Pečarica i gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev uručili su danas prigodne autohtone poklone i zahvalnicu za vjernost.

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev sudjelovala je na Okruglom stolu Odbora za turizam Hrvatskog sabora na kojem je tema bila: "Koliko je hrvatski turizam dostupan osobama s invaliditetom?"

Danas je gradonačelnica Vodica, Branka Juričev Martinčev primila obitelji koje su u zadnjih par mjeseci dobili prinove. Tom prigodom uz čestitke, roditeljima je uručena jednokratna novčana pomoć.

Gradonačelnica Vodica gospođa Branka Juričev Martinčev danas će u Splitu potpisati ugovore o sufinanciranju dvaju gradskih projekata s ministrom regionalnog razvoja i fondova Europske unije prof. dr. sc. Brankom Grčićem.

Na konferenciji za novinare koju je u Saboru Branka Juričev Martinčev održala zajedno s kolegom Gordanom Jandrokovićem, svoje je optužbe potkrijepila dokumentima, odnosno dopisima iz Ministarstva gospodarstva, a traže i očitovanje premijera Zorana Milanovića.-piše Večernji list

Jučer je u Šibeniku bio ministar pomorstva, prometa i infrastrukture gospodin Siniša Hajdaš Dončić povodom potpisivanja ugovora za sufinanciranje projekta „lntermodalni urbani ekološki sustav javnog prijevoza autobusima i brodovima-UrbEco", na kojem je jedan od partnera i Grad Vodice. Gradonačelnica Vodica Branka Juričev-Martinčev izrazila je zadovoljstvo uključenošću Vodica u ovaj projekt jer će njegovom realizacijom stanovništvo otoka Prvića dobiti bolju i kvalitetniju povezanost s kopnom.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close