Jučer je u Šibeniku bio ministar pomorstva, prometa i infrastrukture gospodin Siniša Hajdaš Dončić povodom potpisivanja ugovora za sufinanciranje projekta „lntermodalni urbani ekološki sustav javnog prijevoza autobusima i brodovima-UrbEco", na kojem je jedan od partnera i Grad Vodice. Gradonačelnica Vodica Branka Juričev-Martinčev izrazila je zadovoljstvo uključenošću Vodica u ovaj projekt jer će njegovom realizacijom stanovništvo otoka Prvića dobiti bolju i kvalitetniju povezanost s kopnom.

Komunalno društvo Leć u suradnji s Osnovnom školom Vodice danas je organiziralo edukativnu prezentaciju selektivnog prikupljanja otpada i reciklaže korisnog otpada.

Gradonačelnica Vodica i saborska zastupnica Branka Juričev-Martinčev na aktualnom saborskom satu uputila je pitanje Vladi Republike Hrvatske, odnosno ministru gospodarstva gospodinu Ivanu Vrdoljaku, nezadovoljna i razočarana odgovorom koji je Grad Vodice dobio iz ovog ministarstva.

Gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev primila je danas igrače i vodstvo MNK Heroji 2007 koji su prije dva tjedna postali županijski malonogometni prvaci.

Uz prigodnu gastonomsku ponudu i glazbeni program danas je svečano otvorena nova vodička tržnica i ribarnica. Prvom kupnjom i izdavanjem prvog računa tržnicu i ribarnicu otvorila je vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev.

Grad Vodice i Komunalno društvo Leć Vas pozivaju na otvorenje nove tržnice i ribarnice u Vodicama, sutra, 31. ožujka, u 9 sati

Na aktualnom satu današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Vodica gradonačelnica Branka Juričev Martinčev osvrnula se na izjavu direktorice hotela Olympia, Katarine Šprljan Marin objavljene na portalu Poslovni turizam a koju je i portal Infovodice prenio da sa strane TZ Vodice i Grada Vodica nije organiziran niti jedan konstruktivan sastanak na poboljšanju imidža Vodica kao destinacije i okretanju na destinacijski menadžment

Ugovoreni rok dovršetka izgradnje vodičke tržnice i ribarnice koji je sklopljen između tvrtke Leć i zajednicom ponuditelja MINIGRADNJA d.o.o. iz Vodica i DRVENE KONSTRUKCIJE d.o.o. iz Voćina sutra službeno završava.

Oko devet tisuća članova HDZ-a Šibensko-kninske županije danas slavi četvrt stoljeća od osnutka stranke. Na svečanosti 25. obljetnice sudjelovao je danas u sportskoj dvorani na Baldekinu predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Za razliku od prošle godine kada je vrh HDZ-a odlučio da se obljetnica u Šibeniku zatvori za novinare, ovoga puta mediji su prisustvovali čitavom skupu. Uz čelnog čovjeka HDZ-a, u dvorani na Baldekinu okupilo se vodstvo stranke u Šibensko-kninskoj županiji, HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici, predstavnici braniteljskih udruga, stranačke mladeži te koalicijski partneri iz redova HSS-a, HSLS-a, HSP dr. Ante Starčević, HČSP-a i HRAST-a.

U ponedjeljak, 16. veljače 2015. godine, održana je 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica sa 13. točaka dnevnog reda.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close