Izabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prisegnula je na dužnost predsjednice Republike Hrvatske. Nakon prisege uslijedio je gromoglasan pljesak građana.

Danas je u Gradskoj vijećnici Vodica održana konferencija za medije povodom predstavljanja Nacionalnog programa upravljanja i uređenja morskih plaža na kojoj su uz ministra turizma Darka Lorencina, sudjelovali župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev te voditelj projekta prof. dr. sc. Dragan Magaš, u ime izvođača opatijskog Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Danas je gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala je ugovore s vlasnicima tradicijskih i umjetničkih obrta, Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva i sa zadrugama koji su zadovoljili tražene kriterije raspisanog natječaja i tako stakli pravo na sufinanciranje svojih programa.

Danas je gradonačelnica Vodica, Branka Juričev Martinčev primila obitelji koje su u zadnjih par mjeseci dobili prinove. Tom prigodom u prvom ovogodišnjem susretu uz čestitke, roditeljima je uručena i jednokratna novčana pomoć od 1500 Kn.

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev potpisala ugovore o financijskoj potpori programima i projektima od javnog značaja u kulturi, socijalnoj i drugoj skrbi s kulturnim udrugama i organizacijama civilnog društva s područja Grada Vodica za 2015. godinu. Istovremeno je i Zajednica sportova Grada Vodica potpisala ugovore sa sportskim klubovima koji su njeni članovi, o financijskoj potpori na području javnih potreba u sportu za 2015. godinu.

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, gradonačelnica Branka Juričev Martinčev potpisala ugovore o stipendiranju s 36 korisnika koji su zadovoljili kriterije za dobivanje stipendije.

Danas je na lokalitetu Velika Mrdakovica održana prezentacija projekta uređenja arheološkog parka Velika Mrdakovica u sklopu projekta HERA.

Na temelju članka 10. Pravilnika o stipendiranju studenata Grada Vodica Gradonačelnica Grada Vodica dana 19. studenog 2014. g. donosi Rang listu kandidata za dodjelu stipendija 2014./2015. godine

Rang listu pogledajte na ovom linku: http://www.grad-vodice.hr/assets/files/natjecaj_stipendije/Rang%20lista%20kandidata%20za%20stipendije%202014-2015.pdf

Izvor: Grad Vodice

Nakon što je u utorak u dvorani zagrebačkog hotela Westin,  HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović službeno predstavila svoj Izborni program "Za bolju Hrvatsku", danas je u Vodicama gostovala na motivacijskom skupu koji se održao u kulturnom centru u Vodicama te predstavila okupljenima svoj izborni program.

„I najbolji zakon ostaje samo mrtvo slovo na papiru ako se ne provede na terenu. Zahvaljujući političkoj volji i odlučnosti, nakon desetljeća stagnacije konačno svjedočimo golemim promjenama. Samo u ove 2,5 godine realiziraju se projekti u službi gospodarenja otpadom vrijedni 512 milijuna kuna. To je dvostruko više nego u 8 godina prije. To pokazuje da je cilj o 50% odvojeno prikupljenog papira, stakla, plastike i metala do 2020. realan i dostižan. No, da bi sustav zaživio ključno je da su građani informirani i educirani, da znaju zašto je važno ovo što radimo. Fond za zaštitu okoliša zato će do kraja godine krenuti s nacionalnom kampanjom, a isto očekujemo i od gradova i općina." – rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović otvarajući danas u Solarisu kod Šibenika 6. Susret gradonačelnika i poduzetnika, na kojem je sudjelovala i naša gradonačelnica Branka Juričev Martinčev

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close