Lijepo vrijeme, sunce, pogled na maslinik i more, odličan smještaj, prekrasni i gostoljubivi domaćini - što Vam više treba za idealan odmor. Upravo to su spoznali bračni par Helmut i Vlasta Stadler iz Beča koji kod domaćina Lučev Lade i Milke provode svoj odmor od 1979. godine.

U subotu 1. listopada stanovnici zapadnog dijela Šibensko-kninske županije opet će se okupiti na prosvjedu protiv ukidanja T-1 tima Zavoda za hitnu medicinu koji je bio smješten u Tisnom

Vijest koja zasigurno veseli. Hitna medicinska pomoć do sada je isključivo ljeti funkcionirala u sklopu ambulante za koju je Grad dobio rješenje. No, takav način rada ispunjavao je tek minimalne uvjete. Činjenica je da su Vodice u novoj mreži HMP 24h dnevno kroz svih 12mj te zaslužuje adekvatnije prostorije, jednako kao i Javna vatrogasna postrojba.

TZ grada Vodica nastavila je s lijepim običajem dodjele priznanja gostima Vodica koji su vjerni našem mjestu 25, 30 i više godina. Tako su gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pećarica, uručile danas prigodan poklon autohtonih proizvoda i zahvalnicu njemačkim turistima, bračnom paru Ursel & Dietter Wollering koji već 31 godinu vjerno posjećuju Vodice i to kod svojih domaćina privatnih iznajmljivača obitelji Mladenke i Josipa Kosić.

Vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev, nositeljica liste HDZ-a za IX izbornu jedinicu veoma je zadovoljna izbornim rezultatima. Izbornu večer provela je u zagrebačkom stožeru HDZ-a, a mi smo je danas upitali za komentar izbora, hoće li HDZ uspjeti sastaviti vladu te jeli je u slučaju neuspjeha pregovora s Mostom moguća velika koalicija.

U ured gradonačelnice Vodica gospođe Branke Juričev Martinčev stigla je Odluka ACI d.d. koju je potpisao član Uprave ACI-ja gospodin Kristijan Pavić kojom se mijenja ranije donesena odluka ovog Društva.

Gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev, primila je danas obitelji koje su u posljednja tri mjeseca dobile prinove.

Branka Juričev Martinčev nositeljica je liste HDZ-a u devetoj izbornoj jedinici i prema svojoj biografiji može poslužiti kao školski primjer moderne europske demokršćanske političarke, odnosno politike koju predstavlja novi predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. U politici nije od jučer budući da je u hrvatskom parlamentu odradila mandat od 2011. do 2015. godine. Više od 10 godina uspješna je gradonačelnica Vodica, a prije nego što je počela voditi taj grad, bila je na rukovodećoj poziciji u turističkoj agenciji Jadrantours, a kasnije savjetnica za turizam u državnoj upravi. Udana je i ponosna majka troje djece, a kako mnogi kažu, upravo ona predstavlja vjerodostojnost novog HDZ-a. Donosimo Vam razgovor koji je za portal Šibenik IN dala Branka Juričev Martinčev

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković sa suradnicima i kandidatima za parlamentarne izbore u sklopu predizborne kampanje danas je posjetio Vodice! Prvi put da naša županija ima kandidata na čelu IX. Izborne jedinice, a riječ je o vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev.

Danas je na Obali Vladimira Nazora u organizaciji GO HDZ-a održano druženje članova HDZ-a Grada Vodica i njihovih simpatizera s Brankom Juričev Martinčev, nositeljicom liste HDZ-a za IX izbornu jedinicu i Nediljkom Dujićem, predsjednikom ŽO HDZ-a te kandidatom na listi HDZ-a za IX izbornu jedinicu.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close