Danas je na Obali Vladimira Nazora u organizaciji GO HDZ-a održano druženje članova HDZ-a Grada Vodica i njihovih simpatizera s Brankom Juričev Martinčev, nositeljicom liste HDZ-a za IX izbornu jedinicu i Nediljkom Dujićem, predsjednikom ŽO HDZ-a te kandidatom na listi HDZ-a za IX izbornu jedinicu.

Danas je u Drnišu svečano otvoren 3. međunarodni festival pršuta koji se održava u organizaciji Grada Drniša i suorganizaciji Šibensko-kninske županije, Hrvatske gospodarske komore i Udruge proizvođača drniškog pršuta, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodin Oleg Butković, posjetio je danas gradilište zaobilaznice Vodice i uvjerio se u dinamiku radova na njezinoj izgradnji.

Vrlo čitani T-portal.hr objavio je danas članak o vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev kojeg prenosimo, a cijeli izvorni članak možete pročitati na ovom linku

Veliki je uspjeh što je prvi put u proteklih 20 godina nositeljica izborne liste Hrvatske demokratske zajednice u IX izbornoj jedinici kandidatkinja iz Šibensko-kninske županije – rekao je na konferenciji za novinare, predstavljajući Branku Juričev Martinčev, prvu na listi HDZ-a, Nediljko Dujić, predsjednik ŽO HDZ-a. - prenosimo sa Šibenskog portala

Branka Juričev Martinčev nositeljica je liste u 9. izbornoj jedinici. Službena je to informacija koja je objavljena nakon održanog Nacionalnog vijeća HDZ-a koje je započelo gotovo 10 sati nakon što je zakazano danas za podne.

Nezadoljan cjelokupnom slikom našeg grada u jutarnjim satima, posebno sigurnosnom i higijenskom situacijom osobito od 2 do 6 ujutro te saznanjem da Komunalno redarstvo radi do 24 sata, vijećnik HSS-a Marin Mikšić na današnjem aktualcu 22. sjednice GV-a, predložio je vijećnicima, gradonačelnici, svim službenicima Grada da skupa prošeću od Plave plaže do Srime u vremenu od 02 do 06 sati ujutro kako bi uvidjeli iz prve ruke u kojem pravcu ide naš turizam i na osnovu toga odrediti kako Gradsko vijeće može dalje djelovati.

Vjerni gosti koji se godinama vraćaju u svoje Vodice, potvrda su da su Vodice poželjna turistička destinacija, a Vodičani srdačni i širokogrudni domaćini.

Najbolja preporuka za turistički grad je vjeran i zadovoljan gost, a gospođa Anna Ibrišagić posjećuje Vodice više od četrdeset pet godina. Vodice je posjetila sa svojim roditeljima daleke 1970. godine kada je bila dvogodišnje dijete i od tada nam dolazi svake godine, a u hotelu Olympia svoj godišnji odmor provodi više od 30 godina.

Belgijski bračni par Francois i Ludgard Vermeer u Auto camp Ivona su došli daleke 1988. godine. Od tada svake godine rado se vraćaju kod svojih domaćina Tome, Gorana i Mirjane Roce.

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close