Na sinoćnjoj sjednici HDZ-a Šibensko-kninske županije tajnim glasovanjem birani su kandidati za Sabor na listi te stranke u 9. izbornoj jedinici – piše portal Šibenik IN

Gradonačelnica Branka Juričev Marinčev i tajnik Zajednice sportova Grada Vodica Toni Mateša primili su danas u uredu gradonačelnice uspješnog mladog biciklistu Roka Fržopa, člana BBK Orlov krug.

Šesnaestogodišnji Roko Fržop već dugi niz godina aktivni je brdski i cestovni biciklist te u ovim vrlo zahtjevnim disciplinama ostvaruje vrhunske rezultate i pri tome promovira grad Vodice.

Prva ploča označavanja kvalitete obiteljskog smještaja "Like HOME" u Šibensko-kninskoj županiji dodijeljena je obitelji Franić iz Prvić Šepurine. Ploču je obitelji Franić uručio župan Goran Pauk ujedno i predsjednik TZ Šibensko-kninske županije, a svečanom uručenju ploče prisustvovali su i gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev, direktorica Ureda TZ Šibensko-kninske županije Željana Šikić i direktorica Ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica

Danas je službeno u rad puštena ELEN punionica za vozila na električni pogon. Punionica se nalazi u Vodicama u Ulici Artina, na istočnoj strani Autobusnog kolodvora.

Danas je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gospodin Oleg Butković, posjetio Vodice u sklopu planiranih obilazaka velikih infrastrukturnih projekata koje je ovo ministarstvo uvrstilo u operativni program Promet 2007.-2013., kao jedno od tri najvažnija infrastrukturna projekta na području Hrvatske.

Ministra Butkovića i njegove najbliže suradnike: Jadranku Fržop i Maria Madunića, pomoćnike ministra i Ivanu Šušnjić iz Kabineta ministra te direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića, na mjestu početka radova kod križanja za Srimu dočekali su gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev i župan Šibensko-kninski Goran Pauk

U rujnu 2014. godine Gradsko vijeće prihvatilo je odluku o zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama, a za prekršitelje utvrđena je novčana kazna u iznosu od 500 kuna. Jedan od razloga uvođenja ove zabrane bio je i smanjivanje nereda po ulicama i na taj način postići da Vodice postane destinacija obiteljskog turizma. Nedugo nakon što je odluka donesena na pet lokacija u gradu su postavljene table o Zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama koje nisu imale dug životni vijek jer su ih "nepoznati počinitelji" u više navrata skinuli i devastirali.

Od ranog subotnjeg jutra vrijedni članovi Savjeta mladih Grada Vodica radili su na tome kako bi prve "Igre udruga" u njihovoj organizaciji prošle u najboljem redu i kako bi upriličili poseban program.

Igre su započele svečanim mimohodom Vodičke glazbe i Vodičkih mažoretkinja kroz mjesto, nakon čega se svaka Udruga predstavila prigodnim 15-minutnim programom.

Povodom Svjetskog dana darivatelja krvi gradonačelnica grada Vodica, Branka Juričev Martinčev danas je svečano otvorila nove prostorije Dragovoljnih darivatelja krvi koje se nalaze na adresi Obala Ive Juričev Cota 9.

Svečanost otvaranja novih klupskih prostorija pored gradonačelnice Branke Juričev Martinčev i predsjednice DDK Vodice Sanje Radin Mačukat uveličali su mnogobrojni dugogodišnji članovi i osnivači kluba, predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Vodice Luka Lipić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Vodice Marijana Biluš, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Šibenik Tonka Mikulandra i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Knin Anđelka Balić

Vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev primila je jutros predstavnike Udruge umirovljenika Grada Vodica koji su joj uručili Priznanje Matice umirovljenika.

Riječ je o priznanju koje je Matica umirovljenika Hrvatske prigodom 70. obljetnice osnutka i djelovanja dodijelila Gradu Vodicama za osobite zasluge i zalaganje u ostvarivanju umirovljeničkih prava i boljih uvjeta života starijih osoba te za istaknuti doprinos razvoju civilnog društva Republike Hrvatske. Priznanje je dodijeljeno Gradu Vodicama na prijedlog Udruge umirovljenika Grada Vodica

Gradonačelnica Vodica donijela zaključak o određivanju dana tradicionalnih fešta i manifestacija pod pokroviteljstvom Grada u 2016. godini.

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close