Danas je u šibenskoj Gradskoj vijećnici održana županijska skupština na kojoj su vijećnici raspravljali o ukupno 21 točci dnevnog reda.
Prema pisanju županijskog portala ŠibenikIN, zanimljivo je bilo i na aktualnom satu gdje se međuostalim raspravljalo o Posjetiteljskom centru u Vodicama i Baznim stanicama

Rujanski rat je jedan od prvih velikih hrvatskih pobjeda u Domovinskom ratu, kada je nakon višednevnih žestokih borbi obranjeno šire područje tadašnje Općine Šibenik i snage JNA prisiljene na povlačenje.

Oslobođenjem Šibenskog mosta i odbacivanjem agresorske JNA, Zbor narodne garde i policija te 1991. godine osujetili su plan agresora da Republiku Hrvatsku podijeli na dva dijela. U Šibeniku, na Šibenskom mostu propao je san o Velikoj Srbiji.

Na aktualcu Gradskog vijeća raspravljalo se i o koncesijama na novouređenoj plaži Vruje. Dok vijećnik Lasan Zorobabel tvrdi da nemaju ingerenciju nad Pomorskim dobrom, pročelnik Lugović kaže da bez suglasnosti Gradskog vijeća plažom nitko ne može upravljati.

14-godišnja Vodičanka Lucija Vođera pjeva od malih nogu, a posljednih godina nastupila je na brojnim glazbenim natjecanjima u Vodicama i županiji.

Na priopćenje iz Ureda gradonačelnice u kojem se govori o posljedicama odgađanja 27. sjednice Gradskog vijeća Grada Vodica koju je predsjednik Danijel Lasan Zorobabel zakazao za 12. travanja, pa ju odgodio, ali novu nije sazvao, oglasio se danas priopćenjem Danijel Lasan Zorobabel

Priopćenje u cijelosti prenosimo ispod

Predsjednik Gradskog vijeća Danijel Lasan Zorobabel opozvao 27. sjednicu Gradskog vijeća koja se trebala održati 12.04.2017.

Svega dva dana nakon što je napustio HDZ i dao ostavku na mjesto dopredsjednika GO HDZ-a, Danijel Lasan Zorobabel potvrdio nam je osnivanje nezavisne liste naziva "Lista našeg mista"

Danijel Lasan Zorobabel danas je dao ostavku na mjesto dopredsjednika Gradskog odbora HDZ-a i na članstvo u županijskom odboru HDZ-a Šibensko Kninske županije. Također podnio je i zahtjev za isključivanje iz stranačke obitelji Hrvatske Demokratske Zajednice

Ministarstvo uprave jučer me je kontaktiralo i zatražilo očitovanje koje sam im dao vezano za 13. točku Dnevnog reda na 24. sjednici Gradskog vijeća održanoj 30. studenog ove godine. Što Ministarstvo odluči mi ćemo tako postupiti – rekao je Danijel Lasan Zorobabel, predsjednik Gradskog vijeća na početku današnje sjednice

Danas je održana maratonska 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica koja je imala 35. točaka dnevnog reda. Kako se i očekivalo najžustrija rasprava vodila se pod točkom dnevnoga reda u kojoj se glasovalo o razrješenju predsjednika Gradskog vijeća Grada Vodica.

Stranica 1 od 3
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close