Ante Cukrov - Desto izabran je za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Vodica na izbornoj skupštini koja je održana večeras u Kulturnom centru Vodice.

Radi pojašnjenja nekih činjenica vezanih uz prijedlog izmjene mreže hitne medicine, a povodom medijskih napisa iznesenih tijekom dana župan Goran pauk izdao je priopćenje koje možete pročitati ispod:

U ime i za račun SDP-a i svoje osobne promidžbe Ivan Klarin ponovno iznosi laži i ponovno potvrđuje elementarno nepoznavanje županijskih poslova i nadležnosti. - napisao je u uvodu priopćenja za medije župan ŠK Goran Pauk, te nastavlja

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova 2016. naziva Moja poduzetna Hrvatska novi je projekt Poslovnog dnevnika, Večernjeg lista i 24 sata koji se s ciljem popularizacije poduzetništva organizira u 15 gradova Hrvatske. Projekt je predstavljen jučer na konferenciji za medije u Zagrebu, kojoj je prisustvovao i šibensko-kninski župan Goran Pauk ujedno i predsjednik Hrvatske zajednice županija.

Udruženje obrtnika Šibenik i Memorijalni centar „Faust Vrančić" dobitnici su vrijednih priznanja „Stvaratelji za stoljeća", koje im je uručeno proteklog vikenda u Dubrovniku na III. Regionalnom summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe pod nazivom 300 najboljih.

U cilju poticanja razvoja maloga gospodarstva, Šibensko-kninska županija donijela je Program za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini, temeljem kojeg se sufinanciraju troškovi registracije poslovnog subjekta, stručnog osposobljavanja zaposlenika i marketinških aktivnosti tvrtki registriranih na području Šibensko-kninske županije, u tekućoj proračunskoj godini.

Nakon aktualnog sata vijećnici su usvojili i izglasali sve točke predloženog dnevnog reda.

Na aktualnom satu današnje sjednice Županijske skupštine vijećnik Stipe Petrina upitao je što župan i Županijska skupština namjeravaju poduzeti po pitanju novog regionalnog ustroja i da li će utjecati na stranačke centre da se izbjegne ukidanje županija.

Prijedlog nove podjele Hrvatske na pet ili sedam mega županija podigao je pravu buru u hrvatskim političkim krugovima. No, iako prijedlog teritorijalnog preustroja zemlja dolazi iz Vladinih krugova, njemu su, prema svemu sudeći, skloniji u oporbenim, nego u vladajućim redovima.

Naime, prema prijedlozima koji dolaze iz Vladinih krugova, Hrvatska bi do lokalnih izbora u svibnju sljedeće godine dobila novi teritorijalni ustroj. Na stolu je i prijedlog da se sadašnjih 20 županija i grad Zagreb zamijene s pet ili sedam "velikih" županija, koje bi se formirale oko vodećih regionalnih središta - Zagreba, Varaždina, Osijeka, Rijeke, Pule, Zadra i Splita. - prenosimo sa portala Jutarnjeg lista

„Županijske uprave za ceste najbolje znaju kako skrbiti o regionalnim cestama", rečeno je na 41. sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija na najave ukidanja županijskih uprava za ceste i potpadanje tih poslova pod Hrvatske ceste.

Izvršni odbor Hrvatske zajednice županija o budućoj reformi lokalne i područne (regionalne) samouprave: detaljna analiza prije povlačenja bilo kakvih poteza

O budućoj reformi lokalne i regionalne samouprave ne može se govoriti bez sudjelovanja onih koje se ta reforma tiče jer je glavni cilj građanima omogućiti kvalitetniji život.

Kliknite na plakate za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina

Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close