Drita Mahne djelatnica je turističke agencije Kompas iz Slovenije te već treću sezonu boravi u hotelu Punta u koji kao zastupnica Kompasa dovodi goste na ljetovanje.

Prvi dan kad kroči u Vodice, Ifeta Ćehić obiđe cijelu vodičku rivijeru, nanovo joj se divi i prisjeća kako je to sve izgledalo prvi put, danas prije punih 18 godina otkada im je vjerna i sve svoje slobodne dane poklanja njima. Zaljubljena je u naš grad, ljude i hranu – ono nešto što novcem nigdje kupiti se ne može.

Zagazili smo u kolovoz, u srce sezone. Bilo je straha oko rezervacija, no uspjeli su - vodički hoteli su puni, a zadovoljni su i posezonom. Iako, naglašavaju iz Punte, gubimo na svima nam važnom njemačkom tržištu.

Jedan od najvećih prometnih problema Vodica, nepostojanje odgovarajuće prilazne ceste za turističke autobuse do poluotoka Punta na kojem se nalazi istoimeni hotel s depadansama, nekoliko manjih hotela i ugostiteljskih objekata trebao bi biti riješen nakon turističke sezone.

U organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice d.d. (hotel Punta), JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru Godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite danas se održala terenska vježba Civilne zašite "PUNTA 2018".

Wellness & Spa centar hotela Punta nudi novitete u ponudi i promotivni popust od 40% za sve stanovnike Grada Vodica i okolice

Vaterpolo klub Vodice, u zatvorenom i grijanom bazenu hotela Punta od prosinca prošle godine vodi školu plivanja za djecu predškolske dobi od pet do sedam godina. Školu plivanja pohađa 30-ak djece koji su podijeljeni u tri skupine, a treneri Sara Bilan i Marko Farkaš uče ih o osnovama plivanja i samoodržavanja.

Pored zdravlja i sreće, Mir u svijetu naviše trebamo u ova nesigurna vremena. Upravo pod tom parolom, ispred hotela Punta, simbolično je pušteno 100 golubova u zrak, a oko dvjesto okupljenih gostiju i naših mještana uživalo je u tom prizoru.

Još dva dana i opraštamo se od stare i ulazimo u novu godinu, a tom prigodom djelatnici hotela Punte osmislili su na vrlo neobičan način obilježiti prvi dan 2018. godine. Tradicionalno, već 3. godinu za redom, hotel Punta u Vodicama za doček Nove godine 2018. organizira gostima zanimljivost puštanja stotinjak golubova listonoša iz priznate vodičke uzgajivačnice gospodina Kolara.

Jedan od najvećih prometnih problema Vodica već desetljećima je nepostojanje odgovarajuće prilazne ceste za turističke autobuse do poluotoka Punta na kojem se nalazi istoimeni hotel s depadansama, nekoliko manjih hotela i ugostiteljskih objekata.

Stranica 1 od 6

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica