Humanitarna Udruga Daj 5 od srca pokrenula je akciju ,,Sve za Michaela,, namijenjenu prikupljanja sredstava za kupnju ortopedskog pomagala i rehabilitaciju za našeg sumještanina Michaela Babića.

15 članova udruge radilo je večeras čučnjeve u trajanju od 30 sekundi te su snimili video snimku koja će biti objavljena na društvenim mrežama.

Humanitarna akcija u organizaciji Humanitarne udruge „Daj pet od srca“ kojom prigodom se prikupljale higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR'' završila je danas 14.12. Paketi pomoći zapakirani su, i bit će sutra utovareni u dva kombija te će biti isporučeni socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

U petak 30. studenog započinje humanitarna akcija koju će na području Vodica provoditi Humanitarna udruga Daj 5 od srca. Radi se o akciji u kojoj će se prikupljati higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.

Iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca obavještavaju stanovništvo da se njihova akcija "Plastičnim čepovima do skupih lijekova" privodi kraju. Ukoliko imate skupljene čepove možete ih donijeti ispred ulaza u zgradu gdje se nalaze prostorije udruge u Ulici hrvatskih boraca 34 (na vrh stepenica) i to u ponedjeljak, utorak i srijedu 01., 02. i 03. listopada. Na ulazu u zgradu nalazit će se spremnik u koji ćete moći odložiti čepove.

Velikim koncertom na Trgu Riječke rezolucije završila je Humanitarna akcija "Sve za našu djecu" namijenjena uređenju senzorne sobe Odjela za slijepe i slabovidne učenike Osnovne škole Pećine Rijeka. Akciju je organizirala Udruga Riječko srce i Kanal Ri, u čijem je studiju bio veliki call centar.

Mnogobrojnim humanitarnim kulturnim i sportskim događanjima na području Vodica i Čiste Velike, trodnevnom manifestacijom Božić na Poljani u organizaciji Savjeta mladih Grada Vodica, financijskom pomoći Grada Vodica i TZ Vodice, donacijama građana, osnovnih škola iz Vodica i Čiste Velike, Crvenog križa Vodice te kampanje preko online platforme prikupljena su potrebna sredstva za kupnju Komunikatora za šestogodišnjeg Petra Juričeva koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

U subotu 10. veljače u Hotelu Olympia održan je tradicionalni veliki Pokladni ples kojeg su organizirali Humanitarna udruga Daj 5 od srca i Pokladni senat grada Vodica.

Više od tone i pol humanitarne pomoći u hrani, higijenskim potrepštinama i školskom priboru članovi humanitarne udruge Daj 5 od srca uručili su danas popodne socijalnoj samoposluzi u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''. Time je završena ovogodišnja akcija naziva „DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE" koju je tijekom mjeseca prosinca provela Humanitarna udruga Daj 5 od srca iz Vodica i Riječko srce iz Rijeke. Za velikodušnu pomoć i podršku u radu od Humanitarne udruge DUGA Vukovar uručena im je Zahvalnica

Humanitarna akcija ''DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE'', kojom prigodom se prikupljala hrana, higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR'' završila je u ponedjeljak 18. prosinca. Paketi pomoći zapakirani su, utovareni u dva kombija i sutra, u srijedu 20. prosinca bit će isporučeni socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

Stranica 1 od 8
tehnoadeo2017 BumbaNG
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close