Iako smo mali grad, možemo se pohvaliti s velikim brojem ljudi koji su željni pomoći. Kao dokaz tome svjedoči i odaziv naših mještana na humanitarne akcije „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" i „Dva srca za srce Hrvatske" u organizaciji Humanitarne udruge Daj 5 od srca.

U petak 01. prosinca započinju dvije humanitarne akcije koje će na području Vodica provoditi Humanitarna udruga Daj 5 od srca. Radi se o akcijama „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" te akcija „Dva srca za srce Hrvatske" u kojoj će se prikupljati hrana, higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.

Humanitarna udruga Daj 5 od srca nastavlja s humanitarnom akcijom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" te akcijom „Dva srca za srce Hrvatske" u kojoj će se prikupljati hrana i higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.
Akcije će se organizirati početkom prosinca suradnji sa Humanitarnom udrugom ''Riječko srce'' iz Rijeke. Čepovi i humanitarna pomoć prikupljat će se u prostorijama Humanitarne udruge Daj 5 od srca u ulici Hrvatskih boraca 34, a za potrebe akcije tvrtka Leć postavit će kante za prikupljanje PVC čepova kod tržnice i na Trgu kneza Branimira (park)

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji s ''Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske'' iz Čakovca, Strossmayerova 9, organizirala je u protekla dva mjeseca akciju prikupljanja PVC čepova . Prikupljanje čepova se provodilo pod motom ''PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA'' i logom ''SRCE ZA DJECU HRVATSKE'', a u akciju su se uključila i cijela županija.

Završen je prvi dio akcije "Plastičnim čepovima do skupih lijekova". Organizatori akcije Humanitarna udruga Daj 5 od srca najavljuje nastavak akcije i u travnju.

Akcija skupljanja plastičnih čepova za kupnju skupih lijekova koja je počela i ovaj put je pokazala da je humanost najljepša stvar na svijetu. Skupljen je već popriličan broj plastičnih čepova koju su naši sugrađani donijeli.

Tvrtka Leć d.o.o. postavila je danas dvije kante za potrebe akcije prikupljana PVC čepova. Jedna kanta nalazi se na Trgu kneza Branimira, a druga je postavljena na vodičkoj tržnici.

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji ''Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske'' iz Čakovca, Strossmayerova 9, organizira akciju prikupljanja PVC čepova . Prikupljanje čepova provodi se pod motom ''PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA'' i logom ''SRCE ZA DJECU HRVATSKE''.

Večeras je održana prva redovna izborna skupština humanitarne udruge "Daj Pet od srca", na kojoj je odabrano novo (staro) vodstvo. Za predsjednika je izabran Danijel Ferara, potpredsjednik je Zoran Mijat, tajnica Udruge Mirjana Uka.

Članovi humanitarne udruge Daj 5 od srca preuzeli su danas od trgovačkog lanca Tommy donaciju hrane i higijenskih potrepština u vrijednosti pet tisuća kuna namijenjenu za socijalnu samoposlugu u Vukovar.

Krležina LEDA u Vodicama
Klikni na plakat za više informacija

Kliknite na plakat za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close