U subotu 10. veljače u Hotelu Olympia održan je tradicionalni veliki Pokladni ples kojeg su organizirali Humanitarna udruga Daj 5 od srca i Pokladni senat grada Vodica.

Više od tone i pol humanitarne pomoći u hrani, higijenskim potrepštinama i školskom priboru članovi humanitarne udruge Daj 5 od srca uručili su danas popodne socijalnoj samoposluzi u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''. Time je završena ovogodišnja akcija naziva „DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE" koju je tijekom mjeseca prosinca provela Humanitarna udruga Daj 5 od srca iz Vodica i Riječko srce iz Rijeke. Za velikodušnu pomoć i podršku u radu od Humanitarne udruge DUGA Vukovar uručena im je Zahvalnica

Humanitarna akcija ''DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE'', kojom prigodom se prikupljala hrana, higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR'' završila je u ponedjeljak 18. prosinca. Paketi pomoći zapakirani su, utovareni u dva kombija i sutra, u srijedu 20. prosinca bit će isporučeni socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

Iako smo mali grad, možemo se pohvaliti s velikim brojem ljudi koji su željni pomoći. Kao dokaz tome svjedoči i odaziv naših mještana na humanitarne akcije „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" i „Dva srca za srce Hrvatske" u organizaciji Humanitarne udruge Daj 5 od srca.

U petak 01. prosinca započinju dvije humanitarne akcije koje će na području Vodica provoditi Humanitarna udruga Daj 5 od srca. Radi se o akcijama „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" te akcija „Dva srca za srce Hrvatske" u kojoj će se prikupljati hrana, higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.

Humanitarna udruga Daj 5 od srca nastavlja s humanitarnom akcijom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova" te akcijom „Dva srca za srce Hrvatske" u kojoj će se prikupljati hrana i higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.
Akcije će se organizirati početkom prosinca suradnji sa Humanitarnom udrugom ''Riječko srce'' iz Rijeke. Čepovi i humanitarna pomoć prikupljat će se u prostorijama Humanitarne udruge Daj 5 od srca u ulici Hrvatskih boraca 34, a za potrebe akcije tvrtka Leć postavit će kante za prikupljanje PVC čepova kod tržnice i na Trgu kneza Branimira (park)

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji s ''Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske'' iz Čakovca, Strossmayerova 9, organizirala je u protekla dva mjeseca akciju prikupljanja PVC čepova . Prikupljanje čepova se provodilo pod motom ''PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA'' i logom ''SRCE ZA DJECU HRVATSKE'', a u akciju su se uključila i cijela županija.

Završen je prvi dio akcije "Plastičnim čepovima do skupih lijekova". Organizatori akcije Humanitarna udruga Daj 5 od srca najavljuje nastavak akcije i u travnju.

Akcija skupljanja plastičnih čepova za kupnju skupih lijekova koja je počela i ovaj put je pokazala da je humanost najljepša stvar na svijetu. Skupljen je već popriličan broj plastičnih čepova koju su naši sugrađani donijeli.

Tvrtka Leć d.o.o. postavila je danas dvije kante za potrebe akcije prikupljana PVC čepova. Jedna kanta nalazi se na Trgu kneza Branimira, a druga je postavljena na vodičkoj tržnici.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close