Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji ''Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske'' iz Čakovca, Strossmayerova 9, organizira akciju prikupljanja PVC čepova . Prikupljanje čepova provodi se pod motom ''PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA'' i logom ''SRCE ZA DJECU HRVATSKE''.

Večeras je održana prva redovna izborna skupština humanitarne udruge "Daj Pet od srca", na kojoj je odabrano novo (staro) vodstvo. Za predsjednika je izabran Danijel Ferara, potpredsjednik je Zoran Mijat, tajnica Udruge Mirjana Uka.

Članovi humanitarne udruge Daj 5 od srca preuzeli su danas od trgovačkog lanca Tommy donaciju hrane i higijenskih potrepština u vrijednosti pet tisuća kuna namijenjenu za socijalnu samoposlugu u Vukovar.

Vrhunskim koncertom mezzosopranistice Nere Gojanović večeras je završila sedmodnevna manifestacija "Božić na Polajni" u organizaciji Humanitarne Udruge Daj 5 od srca te uz financijsku pomoć Grada Vodica

Zašto je na događanja u našem gradu slab odaziv građana, pita se vijećnik Šime Bilan na jučerašnjem aktualnom satu i ujedno odgovara kako to nije pitanje samo za organizatore već i duboko sociološko pitanje ovog grada.

Humanitarna udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice u suradnji sa Humanitarnom udrugom ''Riječko srce'' iz Rijeke, pokrenula je dana 18. studenog 2016 godine Humanitarnu akciju ''DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE'', kojom prigodom se prikupljala hrana i higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR''.

Nastupom plesne udruge Bollywood i koncertom Mile Perkova i njegovog pratećeg banda večeras je započela sedmodnevna manifestacija Božić na Poljani.

Danas je završena humanitarna akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za Vukovarsku socijalnu samoposlugu koju zajedno provode udruge Daj 5 od srca iz Vodica i Riječko srce iz Rijeke.

Humanitarna udruga Daj 5 od srca u suradnji sa Gradom Vodice i ove godine organizira humanitarno-zabavni program "Božić na Poljani".

Humanitarna akcija prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za Vukovarsku socijalnu samoposlugu koju zajedno provode udruge Daj 5 od srca i Riječko srce iz Rijeke nadmašila je sva očekivanja. Uz pomoć mnogobrojnih građana Vodica i okolice do sada su prikupljene znatne količine hrane i higijenskih potrepština, a kako akcija traje do 20. prosinca još imate vremena da svojim donacijama pomognete što boljem uspjehu ove akcije.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close