Središnja proslava 24. obljetnice Spomendana rujanske bitke obilježit će se bogatim programom u srijedu, 16. rujna 2015. godine u Vodicama.

U spomen na poginule heroje na Kornatima u Vodicama se u petak navečer održao osmi tradicionalni Memorijalni humanitarni turnir 'Ovo nije kraj'

Dvorište i prostorije KN Torcida Vodice u subotu navečer bile su pretijesne da prime sve koji su došli na Humanitarnu večer za Zrina koju je organizirala Torcida Vodice u suradnji sa Humanitarnom udrugom Daj 5 od srca
Naime, naš mladi vodičanin Zrinski Šprljan-Zrino, teško se razbolio i od 14. siječnja 2015. nalazio se u šibenskoj bolnici te je 6. veljače prebačen na KBC Rebro u Zagrebu.

U petak 13. veljače uvečer u Hotelu Olympia održan je Veliki Pokladni humanitarni ples. Ples su organizirali Humanitarna udruga Daj 5 od srca i Pokladni senat grada Vodica. Kratki video zapis pogledajte gore

U petak 13. veljače uvečer u Hotelu Olympia održan je Veliki Pokladni humanitarni ples. Ples su organizirali Humanitarna udruga Daj 5 od srca i Pokladni senat grada Vodica.

Hladno vrijeme i jaka bura u mnogim gradovima proremetili su planove za doček 2015. na otvorenome. Iako nije bilo onako kako je isprava zamišljeno, organizatori dočeka Nove u Vodicama Humanitarna udruga Daj 5 od srca svoj posao je uspješno odradila do kraja.

Desetodnevni program "Božić na Poljani" kojeg je organizirala Humanitarna udruga Daj 5 od srca u suradnji sa Gradom Vodice i koji je ostvario izrazito pozitivne reakcije kod naših građana bliži se svom vrhuncu.

Veselje u Zimskoj sobi nastavilo se i večeras. Bila je to posebna večer za svu djecu, u posjetu su im došli moto mrazovi iz MK"OKIT" koji su ih oduševili i razveselili.

Danas u 17 sati gradonačelnica Branka Juričev Martinčev službeno je otvorila desetodnevni Božićnič sajam pri tom iskazavši veliku zahvalnost Udruzi "Daj 5 od srca" koja je glavni organizator kao i svim volonterima koji su naporno radili sve ove dane prije samog otvorenja.

Humanitarni koncert za oboljelu petogodišnju djevojčicu održao se u subotu 13. prosinca navečer u prepunoj prostoriji MK Okit. Na koncertu pred više od 300 posjetitelja nastupili su Grupa Levanat, Lož uje i Kost i koža

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close