Počele su pripreme za Božićno-novogodišnji sajam koji će se održati na Poljani od 20. do 31. prosinca. Ovih dana krenulo se u dodatno kićenje parka, kupljenja je nova svjetleća jelka a danas je započelo postavljenje Božićnih jaslica koje postavlja naš Josip Mateša Jole zajedno sa pomoćnicima iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca.
Za vrijeme trajanja sajma u planu su i žive jaslice, čija će realizacija ovisiti o vremenskim prilikama.

Humanitarna udruga Daj 5 od srca u suradnji sa Gradom Vodice organizirat će ove godine u vremenu od 20. do 31. prosinca Božićno novogodišnji sajam na Trgu kneza Branimira.
Tako će nakon 19 godina kada je u bivšem restoranu Kozara organiziran zadnji takav sajam, Vodičani moći kupiti na jednom mjestu prigodne božićne poklone, suvenire i rukotvorine, med, maslinova ulja i vina domaćih proizvođača i obrtnika. Za vrijeme sajma posjetioci će uživati u zabavno-muzičkom programu, te jednostavnim jelima i pićima. Ranijih godina dosta novaca se ulagalo u glazbeni program samog dočeka Nove godine, a posjećenost i efekt su bili prosječni. Ovu godinu Grad ulaže sredstva u svjetlosne efekte, pa će park biti okićen puno više nego inače, a ta ulaganja ostaju dugoročno.

Zavičajno društvo vodičkog kraja u Zagrebu, Baruna Trenka 3, Zagreb poziva Vas na događanja

Središnji koordinacijski odbor akcije „GRADOVI I OPĆINE-PRIJATELJI DJECE" kojeg čine predstavnici Saveza Društva naša djeca i Hrvatskog društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju na godišnjem savjetovanju dodijelilo je POHVALU Gradu Vodice, za uzorno PROVEDENU „NAJ AKCIJU 2014" pod nazivom „Humanitarna akcija za nabavku Neurofeedback uređaja" koju je provela humanitarna udruga „DAJ 5 OD SRCA" a kojom je poboljšan i uljepšan život djece.

Rad Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" se nastavlja, a nisu mirovali ni kroz ljetni period - javljaju iz Udruge.

Nakon akcije prikupljanja pomoći za poplavljena područja, aktivni su bili i na Vodičkoj fešti na kojoj su imali štand. Sudjelovali su i u obilježavanju Kornatske tragedije sa "svjetlećim lampionima" koji su imali veliki odjek, te se svi nadaju se da će postati tradicija. Aktivni su bili i prilikom obilježavanja Rujanskog podviga.

  -Kroz ova događanja prikupljena su određena financijska sredstva, te su donirana našim sugrađanima za odlazak na bolničko liječenje. Osim toga u suradnji sa građevinskom firmom Vodice d.d. jednoj obitelji iz Unešića pomogli smo u opremanju kupaonice i u poboljšanju životnog standarda – kažu iz Udruge Daj 5 od srca

  -Nisu zaboravljeni ni naše branitelji te smo jednom od njih nabavili solarnu stanicu, a drugom uplatili novčana sredstva za liječenje – nastavljaju iz Udruge

Već neko vrijeme radi se na novom projektu: prikupljanju sredstava za uređaj "neinvazivni aspirator" (uređaj za izbacivanje bronhopulmonalnog sekreta) koji bi se donirao Šibenskoj bolnici za osobe koje pate od neuro-mišićnih bolesti.

  -Cijena uređaja je oko 40.000 kn, a do sada je prikupljeno oko 10.000 kn. Svi koji žele uplatiti sredstva za ovaj uređaj mogu to učiniti na račun udruge HR89 2330003 1152572762, sa naznakom "Donacija za neinvazivni aspirator" – istaknuli su na kraju iz udruge "Daj 5 od srca"

Večeras u sklopu programa obilježavanja 23. obljetnice spomendana rujanskog rata „Srcem protiv čelika" (1991 – 2014) na trgu Hrvatskih mučenika u Vodicama, Grad Vodice i humanitarna udruga „Daj 5 od srca" organiziraju akciju prikupljanja pomoći za oboljelog Hrvatskog branitelja na način da će sav prihod od prodaje jela i pića ići u tu svrhu.

U spomen na poginule heroje na Kornatima u Vodicama se 29.08. održao sedmi Memorijalni humanitarni turnir 'Ovo nije kraj'

U organizaciji MNK "Heroji 2007" i Humanitarne udruga "Daj 5 od srca" a pod pokroviteljstvom Grada Vodica, Šibensko kninske županije i Gradskog parkinga d.o.o. u petak 29.8.2014. kod stare škole s početkom od 17:30 održat će se sedmi po redu Memorijalni humanitarni turnir "Ovo nije kraj", koji je posvećen hrabrim ljudima - našim poginulim vatrogascima s Kornata.

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice, dana 19 , 20 i 21. svibnja 2014. godine u vremenu od 10,00 do 19,00 sati provodila je prvi dio Humanitarne Akcije prikupljanja humanitarne pomoći na području Grada Vodica, za nastradale, na poplavom zahvaćenom području Slavonije i B i H. Tom prigodom je prikupila 217 paketa odjeće, obuće i posteljine te 708 paketa hrane i higijenskih potrepština.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close