Brojni građani Hrvatske uključili su se u prikupljanje pomoći žrtvama poplave koje su pogodile istok Hrvatske. Na upućeni poziv Humanitarne udruge „Daj 5 od srca", DVD-a Vodice, JVP Vodice i Caritasa Vodice o organiziranom skupljanju potrepština stanovnicima poplavama ugroženih područja u Hrvatskoj odazvao se velik broj naših sugrađana.

skupstinadaj5
Vodička humanitarna udruga „Daj 5 od srca" održala je 31. siječnja u konobi Pasara prvu redovnu izvještajnu skupštinu.
Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Danijel Ferara, koji je podnio izvještaj o radu u 2013. godini i predstavio program rada za ovu godinu.

Na prijedlog Lidlove zaposlenice Juričev Martinčev Dijane, danas je Humanitarnoj udruzi Daj 5 od srca uručena vrijedna donacija, a sve u sklopu Lidlovog donacijskog programa „Više za zajednicu!".

Dobre vijesti stižu iz vodičke humanitarne udruge Daj 5 od srca. U humanitarnoj akciji koju je prošli mjesec pokrenuo Marino Jabuka iz Tribunja, u suradnji s vodičkom udrugom 'Daj pet od srca', prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za kupnju dva neurofeedback uređaja. Tako će pored Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku, drugi uređaj biti doniran Udruzi invalida sv. Bartolomej u Kninu.

Otac petogodišnjeg Nikole iz Tribunja, u suradnji s udrugom 'Daj pet od srca' iz Vodica, pokrenuo je akciju s ciljem da se u Šibeniku nabavi uređaj za pomoć djeci koja boluju od neuroloških poremećaja. 

U tri tjedna koliko traje akcija, prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za nabavu uređaja i za stručno osposobljavanje dvije osobe za rad s uređajem.

neuro2

Četverodnevno zagrijavanje uoči dočeka Nove koje je održano na Poljani uz zvuke Vodiških DJ-a na zadovoljstvo svih mještana i organizatora ispunilo je sva očekivanja. Kako kažu organizatori, cilj ovih večeri je ponajprije zabava a i humanitarni karakter jer sva sredstva koja su prikupljena donacijama građana bit će namijenjena u humanitarne svrhe.

povratakdja3

 

poljana2
Organiziranjem četverodnevne zabave na Poljani (Trg Kneza Branimira) Udruga "Daj 5 od srca" zahvaljuje se svim ljudima koji su pokazali veliko i nesebično srce sudjelovanjem u mnogobrojnim humanitarnim akcijama u organizaciji Udruge.

Humanitarni koncert za pomoć oboljeloj Ani Mariji Periša održao se u subotu 14. prosinca navečer u prepunoj prostoriji MK Okit. 
Na koncertu pred više od 300 posjetitelja nastupili su šibenski band Ti Ritu Piri Pip, domaća klapa Godimenti, grupe Čarobnjaci, Lož uje i The Way.

U spomen na poginule heroje na Kornatima u Vodicama se večeras održao šesti Memorijalni humanitarni turnir 'Ovo nije kraj'

naslovna-roba
U akciji koja je trajala tri dana odazvalo se 70-tak sugrađana koji su donijeli velike količine odjeće, obuće i higijenskih potrepština.

Desetak volontera udruge prikupljene su stvari cijeli ovaj tjedan slagali i sortirali u pakete te uručili korisnicima staračkog doma u Vodicama i Šibeniku, centru za odgoj i obrazovanje "Šubićevac" podružnici "Maslina" iz Bratskog Dolca te centru za rehabilitaciju "Roman obitelj" iz Bratiškovca.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close