Imao je predugovor s talijanskom Brescijom u seriji A i to je bilo gotovo riješeno – bio bi na posudbi u seriji B, što je isto top. Međutim, zadnjem veznjaku planove je 'pomrsio' Borimir Perković i Zlatko Dalić koji su ga uvjerili da je Varaždin najbolji izbor za njega.

U nogometnom klubu Šibenik predstavili su danas četvoricu mladih domaćih igrača koji su nedavno potpisali ugovore s klubom. Pred novinare su sjeli Ivan Roca, Stipan Banić, Antonio Imširović i Bruno Španja. - prenosimo vijest s portala Šibenik IN

Bioterapija u Vodicama

Veljača 07, 2013

bioterapija
Obavještavamo vas ovim putem da će se u Vodicama 23. i 24. veljače u hotelu Olympia održavati bioterapija (klinička bioenergetska terapija po metodi Zdenka Domačića) Terapije će provoditi bioteraput Ivan Roca u sljedećim terminima:

SUBOTANEDJELJA
GRUPA 1 (5 osoba) 09:00 - 10:15 09:00 - 10:15
  15:00 - 16:15 15:00 - 16:15
 
GRUPA 2 (5 osoba) 11:00 - 12:15 11:00 - 12:15
  17:00 - 18:15 17:00 - 18:15

Kako bismo omogućili naše terapije što širem broju korisnika odlučili smo se u potpunosti prilagoditi novom vremenu koje nažalost donosi veliki stres i svakodnevnu žurbu od ranog jutra do kasnih poslijepodnevnih sati.
Do sada smo radili četiri terapije kroz četiri radna dana u tjednu što se pokazalo u novim uvjetima nepraktičnim te je mnogim našim klijentima bilo nemoguće dolaziti na terapije. Prije godinu dana promijenili smo jutarnje termine u poslijepodnevne ali dolazak na terapiju nakon posla se pokazao opterečujućim za pacijente.

Kako smo riješili problem?

Terapije se moraju obavljati u uvjetima bez žurbe i stresa. Čovjek se mora potpuno predati samo terapijskom radu kako bi rezultati u konačnici bili bolji. Odlučili smo terapije obavljati samo subotom i nedjeljom kada se uglavnom ne radi te na terapije mogu dolaziti praktički svi. Ukoliko pacijent dolazi iz udaljenog mjesta na terapije ne mora ostajati četiri dana već samo dva dana što uključuje jedno noćenje.

S obzirom da se jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije u kontinuitetu terapije će se odvijati dva puta dnevno, ujutro i poslijepodne, kroz subotu i nedjelju.

Male grupe, individualizirani pristup i brži rad!

S novim rasporedom terapija uvodimo i rad u manjim grupama od 5 pacijenata po grupi što donosi kraće sudjelovanje na terapijama. Za razliku od velikih grupa gdje se čeka po 3 sata u manjim grupama će se raditi sat i petnaest minuta (01:15h) dva puta dnevno. Osim kraćeg sudjelovanja pacijenata na terapijama manje grupe omogućuju osobniji pristup pacijentu.

Prijave i konzultacije na broj telefona 0915689094 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Filmove o Bioterapiji možete pogledati na linku http://vimeo.com/album/2089579

 

 

IvanRoca
Zbog velikog zanimanja za terapije bioenergijom koje se održavaju jednom mjesečno u hotelu Olympija, s bioterapeutom Ivanom Roca napravili smo mali video razgovor. Na dogovoreni sastanak namjerno smo otišli pola sata ranije, kako bi prisustvovali terapiji. U prozračnoj dvorani hotela Olympia i uz zvukove instrumentala dominirao je neki mir i ugodan miris eteričnih ulja. Pred nama su bioterapeuti radili bez prestanka.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close