Dana 15.09. u Gradskoj vijećnici Grada Vodica održana je 3. redovna i izborna Skupština LAG-a More 249.

Lokalna akcijska grupa „More 249" poziva sve zainteresirane građane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije isključivo s područja grada Vodica, te općina Pirovac, Tribunj, Tisno, Primošten, Rogoznicu i Murter-Kornati te područja koja obuhvaćaju naselja grada Šibenika: Grebaštica, Žaborić, Jadrtovac, Brodarica, Krapanj, Zlarin, Kapirje, Žirije, Zaton i Raslina., da prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti podizanju kvalitete života stanovnika na području LAG-a te gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju područja.

LAG More 249 i Grad Vodice večeras su organizirali prvi u nizu Mini sajmova domaćih proizvoda koji će se odvijati kroz srpanj i kolovoz svakog petka.

Okolica Šibenika predstavlja obalu najgušće zasićenu suhozidima u ovom dijelu Mediterana. Može se pretpostaviti kako suhozida na istočnojadranskoj obali nema manje od sto tisuća kilometara, od toga na petstotinjak četvornih kilometara obalne okolice Šibenika otpada najmanje polovica. Jedini obalni dio slične gustoće suhozidnog kulturnog krajolika je desetak četvornih kilometara sjeverozapadne Vodnjanštine, za koju je u vrijeme pripreme zaštite kulturnog krajolika prije osam godina bila najavljivana prijava za Popis svjetske baštine no iz Hrvatske je naredne godine bila uvrštena samo hvarska "hora".

Ove godine u Vodicama se na Uskrsni ponedjeljak osim bogatog Uskrsnog doručka, održava i i sajam domaćih proizvoda. Na sajmu će obrti, OPG-i, udruge i zadruge iz naše županije izložiti vlastite proizvode: i to med i pčelinje proizvode, vina, rakije, likere, džemove, sireve, pršut, ekološki proizvedenu kozmetiku te ručno izrađen tradicijski nakit i suvenire.

U sklopu projekta REFUL: Poziv za radionicu Jačanje uloge civilnog sektora u rješavanju problema zajednice

U organizaciji LAG-a More 249 i TZ grada Vodica u Vodicama se na Uskrsni ponedjeljak 06. travnja organizira prodajno-izložbeni sajam domaćih proizvoda. Cilj sajma je promovirati domaće proizvođače sa našeg obalnog područja te njihove vlastite proizvode.

U ovo predbožićno blagdansko vrijeme LAG More 249 i Grad Vodice uz suradnju LAG-a Neretva nastavljaju akciju prodaje neretvanskih agruma koja se provodi u brojnim gradovima i mjestima diljem Hrvatske. Na taj način pomaže se poljoprivrednim proizvođačima u plasiranju domaćeg proizvoda, a ujedno kupcima omogućuje kupnju domaćeg i svježeg voća direktno od proizvođača.

Tako će se u subotu, 20. prosinca 2014. godine na parkingu ispred pošte u Vodicama od 8 sati ujutro moći kupiti mandarine, klementine, naranče, limune i grejp po povoljnim cijenama.

Zbog daljnje potrebe za prodajom proizvoda iz doline Neretve i dobrog odaziva stanovništva za kupnjom domaćih proizvoda, LAG MORE 249 uz suradnju LAG-a Neretva nastavlja akciju pomoći neretvanskim proizvođačima. Osim mandarina ovaj put su u ponudi i klementine.

LAG More 249 i Grad Vodice uz suradnju LAG-a Neretva nastavljaju akciju prodaje neretvanskih mandarina koja se provodi u brojnim gradovima i mjestima diljem Hrvatske. Cilj akcije je pomoći poljoprivrednim proizvođačima u plasiranju domaćeg proizvoda, a ujedno kupcima omogućiti kupnju domaćeg i svježeg voća direktno od proizvođača.

Kliknite na plakate za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina

Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close