• 24 Svi - 27 Svi
  • 25 Svi - 25 Svi
  • 26 Svi - 01 Lip
Ove godine proljetna tura MK Okit uključila je posjet prekrasnim cestama i prijevojima Dolomita. Za portal Infovodice, član MK Okit Tomislav Zelić napisao je kratki putopis te poslao fotografije. Pročitajte ispod
Svake godine moto klub Okit u suradnji sa turističkom zajednicom ugosti sudionike Europe Ride.

Štafeta je krenula prije dva mjeseca iz Škotske, a do veljače iduće godine će proći 80 zemalja na šest kontinenata i naposljetku se vratiti u Veliku Britaniju.

Na ovogodišnjem "15. zimskom moto susretu" moto kluba Okit Vodice 40-ak moto klubova, motoristi pojedinci i ostali znatiželjnici posjetili su okupljanje motorista.

Vidimo se

Siječanj 29, 2019

Vidimo se

Godinama, sada već tradicionalno uoči blagdana i u sklopu manifestacije Božić na poljani članovi moto kluba Okit darivali su mališane brojnim poklonima, a najviše slatkišima.

Udruga mladih Bokon, rasadnik urbane kulture u Vodicama, proslavila je 1. rođendan, a krštenje im je bio prošlogodišnji Rock 'n' Roll Božić kao prvi događaj koji su organizirali.

Točno prije mjesec dana članovi Moto kluba Okit, njih 18 s 11 motora krenuli su na desetodnevno putovanje prema Siciliji i nazad. Dojmove i fotografije u svom moto putopisu donose nam članovi MK Okita

Članovi Moto kluba Okit danas popodne su krenuli na svoju tradicionalnu jesensku klupsku turneju. 18 motociklista na 11 motora u 10 dana proći će rutu dugu preko 3500 km od Vodica, Splita, Ancone, Napolia i Palerma

Da se malo odmore od vrućina članovi MK Okit s četiri motora uputili su se u još jedno avanturističko i poučno putovanje kroz pet zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija i Srbija) i prešli preko 2000 Km.
Stranica 1 od 7

Festival kazališnih amatera

fhka_plakat.jpg
Klikni na plakat za više 

banner-info-1905-360x250.jpg

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close