Više od 400 motorista iz Hrvatske i okolnih zemalja sudjelovalo je na tradicionalnom 18. po redu moto susretu kojeg je organizirao MK Okit. Moto susret započeo je u petak brojnim događanjima i rock koncertima, a završio je tradicionalnim moto defileom kroz Tribunj, Vodice i Srimu.

U Vodice sutra stižu brojni motoristi iz Hrvatske i okolnih zemalja kako bi sudjelovali na tradicionalnom 18. po redu moto susretu kojeg organizira MK Okit
Popularni moto susret održat će se od 3. do 4. lipnja u Starovlazima u vodičkom polju, a događaj uključuje rock koncerte, moto igre i defile motora ulicama Srime, Vodica i Tribunja.

U nedjelju 22.05.2016. udruge proizašle iz Domovinskog rata grada Vodica (UHBDDR, UHDDR i HVIDR-a) u suradnji s moto klubom Okit, hodočastili su povodom 24. obljetnice na mjesto pogibije našeg sugrađanina, dragovoljca Domovinskog rata Ante Ivasa Čase.

Udruge proizišle iz Domovinskog rata grada Vodica (UHDDR,UHBDR i HVIDRA) u suradnji s moto klubom OKIT organiziraju jednodnevno moto hodočašće povodom 24. obljetnice pogibije našeg sugrađanina dragovoljca Domovinskog rata Ante Ivasa Čase.

Sudeći prema ovogodišnjem zimskom pokladnom moto susretu koji je bio dobro posjećen domaćom i stranom svitom, razvila se vesela atmosfera kako i odiše prostor u MK Okitu i ljetni moto susret se priprema s jednako veselim entuzijazmom.

Uspomena na Tonija

Veljača 15, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidimo se - pokladno

Siječanj 29, 2016

Vidimo se - Pokladno

Za razliku od prošle godine kada je temperatura bila debelo ispod nule, ovogodišnje toplo vrijeme privuklo je 40-tak mališana koji su se prijavili za drugu dječju Božićnu biciklijadu.

Humanitarna udruga Daj 5 od srca u suradnji sa Gradom Vodice te gradskim udrugama ove godine organizirat će humanitarno-zabavni program "Božić na Poljani" u vremenu od 20. do 23. prosinca.

Humanitarna večer za nabavu neinazivnog aspiratora za Šibensku bolnicu - Odjel neurologije održao se u subotu 12. prosinca navečer u prostorijama MK Okit.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close