Tri pulska hokejaša na koturaljkama planiraju obići Jadran. Prije šest dana krenuli su iz Dubrovnika a danas su na svom putovanju posjetili Vodice gdje su ih ugostili članovi MK Okit. U Pulu planiraju doći 18. svibnja. Cilj ovog projekta je popularizacija rolanja odnosno hokeja na rolama.

Dobre vijesti stižu iz vodičke humanitarne udruge Daj 5 od srca. U humanitarnoj akciji koju je prošli mjesec pokrenuo Marino Jabuka iz Tribunja, u suradnji s vodičkom udrugom 'Daj pet od srca', prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za kupnju dva neurofeedback uređaja. Tako će pored Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku, drugi uređaj biti doniran Udruzi invalida sv. Bartolomej u Kninu.

Otac petogodišnjeg Nikole iz Tribunja, u suradnji s udrugom 'Daj pet od srca' iz Vodica, pokrenuo je akciju s ciljem da se u Šibeniku nabavi uređaj za pomoć djeci koja boluju od neuroloških poremećaja. 

U tri tjedna koliko traje akcija, prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za nabavu uređaja i za stručno osposobljavanje dvije osobe za rad s uređajem.

neuro2

hum-koncert
Humanitarna udruga "Daj 5 od srca" u suradnji sa ŠRK Mali Porat iz Vodica i MK Okit - Vodice organiziraju koncert za prikupljanje pomoći u liječenju oboljele Ana Marije Periša iz Krkovića.

s-cut
Inicijativa za kupnju specijalnih S-Cut škara krenula je od jednog motoriste Branka Veleglavaca inače vozača hitne službe koji je u jednoj intervenciji imao potrebu za njima a nažalost nije ih imao.

Stranica 8 od 8
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close