Kažu da je ponavljanje majka učenja (znanja). Stoga ćemo svima koji to još ne znaju ponoviti da su Vodice status grada dobile 1997. godine. Tek nekoliko ekipa prijavljenih na prvi ovogodišnji Kvizzz u Sunčanom znalo je točan odgovor na pitanje: kada je naše „selo" ušlo u „odabrani" krug hrvatskih gradova? To je jedino pitanje koje se ponovilo u dvadesetak dosad održanih kvizeva. Odabrali su ga, očito s dobrim razlogom, Ante, Jozo i Saša, momci iz ekipe „Pušing Rođo", koji su sastavljali pitanja za prvi ovogodišnji kviz.

Nakon božićno novogodišnjih blagdana i odmora vrijeme je da se upregnu moždane vijuge. Za to su se pobrinuli ekipa iz Gradske knjižnice Vodice i Sunčanog sata koji će organizirati prvi ovogodišnji Pub kvizz u srijedu 10. siječnja.

Ni kiša nošena jakim jugom nije spriječila vodičke i šibenske kvizaške zaljubljenike da i u srijedu navečer provedu u Sunčanom. Štoviše, rekordnih dvadeset ekipa pristiglo je na provjereno dobru zabavu koju organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat".

Ako ste željni dobre zabave, odlične glazbe i provjere vlastitog znanja, a sve to na jednom mjestu, Kvizzz u Sunčanom pravo je rješenje za vas.

Čak sedamnaest ekipa prijavilo se za treći ovosezonski Kvizzz u organizaciji Gradske knjižnice Vodice i Sunčanog sata. Pitanja za ovaj kviz sastavljali su članovi šibenskih „Glavatih želvi" u sastavu Goran Drenski, Franko Kapiteli, Goran Milić i Drago Kudra, koji je bio i moderator večeri.

Da su Pub kvizovi omiljena zabava dokazao je jučerašnji drugi ovosezonski Kvizzz u Sunčanom, koji je uvršten u program Mjeseca hrvatske knjige (15.10.-15.11.), a privukao je dvanaest ekipa željnih provjere vlastitog znanja i dobre zabave. A zabava je bila i više nego dobra.

Počela je nova sezona pub kvizova koje Gradska knjižnica Vodice organizira u suradnji sa caffe barom „Sunčani sat". Uobičajeno dobra svirka DJ-a Ante, simpatični konobari Luce i Luka, i odlični moderator večeri Tome, koji je i autor većine od 35 pitanja, bili su garant dobre zabave u Sunčanom za sve sudionike prvog ovosezonskog kviza u kojem je bilo deset ekipa.

Da nam selo nakon ljeta ne pade u zimsku „depresiju" pobrinula se ekipa iz Gradske knjižnice Vodice i domaćini iz Sunčanog sata novom sezonom Pub kviza

Tomina pitanja iz „rezerve", anagrami i prevedeni rock klasici, doveli su nas do kraja ove „kvizaške sezone".

Još jednom pokazalo se da ni polufinalna utakmica nogometne Lige prvaka između dvaju madridskih klubova ne može zasjeniti pub-druženje vodičkih i šibenskih ljubitelja kvizeva. A nije da među njima nema nogometnih fanova.

Stranica 2 od 3
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close