Prvi puta ove godine u Vodicama će se lijepim programom predstaviti domaćin sljedećeg, XV Vodičkog Festivala Žudija: Župa Vidonje.

10360535 835234836501549 2899949015486457645 nU trenucima, kada pomislim da me više niti jedna životna priča ne može iznenaditi, do srca dirnuti, usprkos godinama i životnom iskustvu, zahvaljujući zaljubljenicima u život, obitelj i zajedništvo, ponovno sam si dozvolio da me u svoju priču nadahnuto privuče gospodin Stipe Kedžo, trener, znalac i zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu - nogomet.

Nogometna akademije Moja škola nogometa iz Šibenika poziva sve ljubitelje nogometa na prvu javnu prezentaciju projekta VELIKI PROJEKT ZA MALE NOGOMETAŠE.

Prije puno puno lita
bez Eura, u Vodicama je bilo sritnijega svita
na poklade su išli svi,
mali, sridnji i veliki.

Veseli su i jednostavni bili,
od sebe su poklade činili.
Nije bilo Betmena, Robota, Princeza i Vila,
nije se kupovala spužva, šminka i svila,
niti se posebno roba šila!

Za maske se šolde nije davalo
nego šta se imalo – iz ormara se vadilo.

Škatula od postolov lice je krila,
jaketa se napako nosila,
gaće i travesa zakrpu je imala,
šta ružnija prvo misto bi osvojila!

Povorka ćoravi, gobavi i ružni,
među njima nije bili tužni,
samo pisma, veseje i šale, činila je sritnin velike i male.
(pisma Jose Šprljana)

vatrogasci
Zagrebački vatrogasci poslali su originalnu video Božićnu i novogodišnju čestitku. Čestitka se ubrzo našla na nekim svjetskim portalima, a među njima i na poznatom svjetskom vatrogasnom portalu Firefightersworldwide, tako da su je vidjele tisuće ljudi.

helena
Spot je sniman u prelijepom ambijentu Hotela Villa Radin u Vodicama i na jedrilici ACI marine Vodice, a snimatelj Šime Strikoman uspio je prenijeti prekrasne kadrove vodičkog arhipelaga u ljubavnu priču ove pjesme.

Polaganjem vijenaca i prigodnim skupom antifašista, jučer je na otoku Molatu obilježena 70. obljetnica oslobađanja logora.

Milenijski kalendar

Prosinac 22, 2012

milenijski-kalendarDelegacija Europske unije u Hrvatskoj izdala je kalendar za 2013. godinu pod nazivom Europska unija: zajednica ljudi.

strikoman-sime
U Šibenskoj Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić danas, 5. studenog, s početkom u 18.30 sati obilježit će se dvanaest godina projekta Milenijske fotografije Šime Strikomana. Bit će prikazan dokumentarni film Ante Marića 'Milenijski Šime' u produkciji Hrvatske televizije. U programu će sudjelovati mr. sc. Petar Gardijan, predavač na Veleučilištu u Šibeniku i Branko Viljac, jedan od direktora Festivala dalmatinske šansone Šibenik.

Zavjetna procesija Blaženoj Djevici Mariji za očuvanje hrvatskih otoka
- 7. i 8. kolovoza 2010. -

gospa7. i 8. kolovoza ove godine na otoku Prviću, u Šibensko-kninskoj županiji, održati će se prva Zavjetna procesija Blaženoj Djevici Mariji za očuvanje naših otoka. Svečanost predstavlja zajedništvo kršćana naše domovine u vjeri i molitvi da se riješi stoljetna „pošast" izumiranja otoka koja danas prijeti potpunim nestankom ovih naših bisera i njihovih kulturnih identiteta. Svojim pjevanim molitvama svečanost će uveličati mnoge eminentne crkvene pučke pjevačke skupine s područja cijele Dalmacije, koje kao svoju tradiciju njeguju glagoljaško pjevanje (Kolan, Jelsa, Rogotin, Tugare, Jezera), te naravno i pučki pjevači župa domaćina.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close