Grad Vodice i TZ Vodice organiziraju u nedjelju na rivi putem video zida gledanje finalne utakmice između Hrvatske i Francuske, a naš sumještanin, akademski snimatelj i fotograf Šime Strikoman snimit će uoči same utakmice Milenijsku fotografiju podrške Vatrenima

Već godinama u Benkovcu na Dan državnosti održava se tradicionalno okupljanje udruga-članica Zajednice Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi HV te svih drugih bratskih braniteljskih udruga sa područja cijele RH i susjedne nam BiH kako bi se pokazalo zajedništvo među braniteljskom populacijom u cijelosti.

Hrvatska radio televizija u suradnji s Project 6 studiom i Udruženjem hrvatskih arhitekata radi na novoj dokumentarnoj seriji o najboljim ostvarenjima suvremene hrvatske arhitekture prema nagradama UHA koje se održavaju svake godine.

Danas je održana tiskovna konferencija povodom manifestacije 10 Uskrsnih dana u Vodicama koja će se održavati od 24. ožujka do 02. travnja. Konferenciju su vodili Marko Juričev Martinčev, koordinator manifestacije 10 dana Uskrsa u Vodicama , Luka Lipić koordinator Vodičkog festivala Žudija, don Franjo Glasnović župnik župe Vodice, Šime Strikoman idejni začetnik manifestacije Vodički festival žudija te Sanja Radin Mačukat ravnateljica Gradske knjižnice Vodice koja je predstavila izložbu fotografija Gojke Skorić Pelajić i promociju spota klape Bunari, a koje će se održati u prostorijama knjižnice.

Radost, ljubav, riječi su kojima započinje film u režiji i snimateljskoj kreativnosti Šime Strikomana.

Danas je u Gradskoj knjižnici Vodice održano snimanje emisije „S Voljenom na ti". Autor emisije je riječki operni pjevač i fotograf Voljen Grbac koji u njima ugošćuje i intervjuira poznata imena s hrvatske kulturne scene. U ovoj je ugostio proslavljenog vodičkog umjetničkog fotografa i snimatelja Šimu Strikomana.

Krenete li brojati od jedan do šest stotina, umorit ćete se!
Zamislite samo kako je onda dogovoriti, osmisliti, kreirati i ostvariti šest stotina milenijskih događaja, koji svaki sa svojom pričom predstavlja svijetu pripovijesti o gradovima u Hrvatskoj i Europi.

Povodom obilježavanja 400. obljetnice smrti hrvatskog polihistora, izumitelja i leksikografa Fausta Vrančića, početkom tjedna se održao znanstveni kolokvij u Domu narodnih manjina u Pragu, dok je hrvatski poznati fotograf Šime Strikoman na Strossmayerovom trgu u Pragu snimio tri milenijske fotografije posvećene trojici hrvatskih velikana povezanih s glavnim gradom Češke: Faustu Vrančiću, Josipu Jurju Strossmayeru i Nikoli Tesli. Akciju su organizirali Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Češkoj Republici, predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Češkoj Republici, Češko-hrvatsko društvo iz Praga, Hrvatsko-češko društvo iz Zagreba i praško vatrogasno društvo (Hasičský a záchranný zbor).

Šimi Strikomanu dodijelit će se javno priznanje 'Godišnja nagrada općine Bol za 2017. godinu' kao znak zahvale za izuzetne zasluge za razvitak i ugled općine Bol na području kulture.

Povodom velikog jubileja 65. obljetnice nogometnog kluba Mladost danas je naš proslavljeni fotograf Šime Strikoman na igralištu NK Mladosti u Tribunju snimio 568. Milenijsku fotografiju

Krležina LEDA u Vodicama
Klikni na plakat za više informacija

Kliknite na plakat za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close