Legendarna i jedna od najmasovnijih odobalnih regata u Hrvatskoj u petak, 11.-og studenog vodi jedriličare 110 milja dugim kursom Vodice - Jabuka - Vodice. Regata u organizaciji jedriličarskog kluba Tijat Vodice poznata je po noćnom startu i mističnoj Jabuci, a karakterizira je jak vjetar te iscrpljujuće i dugotrajno jedrenje.

Od početka ovog mjeseca je službeno. Vlasnici plovila koji su privezani na gatovima D i H ACI Marine Vodice, a koji su uglavnom domicilno stanovništvo morat će plaćati pristojbu za vez koja je veća za 3 do 4 puta nego što je bila do sada.
Takva odluka bez ikakve najave i obrazloženja pristigla je početkom ovog mjeseca svim korisnicima veza u ACI marini na gore spomenutim gatovima te je izazvala velik val negodovanja ponajviše što su svi vlasnici dovedeni pred gotov čin da potpišu godišnji ugovor za 2016. godinu do 01. ožujka bez neke alternative.

Zapušteni Zadružni dom združio je davne 1996. Vodičane koji su organizirati humanitarni koncert za nastradalog Tonća Sladoljeva.

Koncert je organizirala skupina prijatelja predvođena Josipom Skočićem Jelenom a Zadružni dom bio je prepun ljudi koji su došli dati podršku i prikupiti što više novčanih sredstava kako bi pomogli roditeljima nastradalog Tonča.

Posada jedrilice E1 sa skiperom Davorom Perovićem pobjednik je trinaestog izdanja tradicionalne međunarodne regate krstaša Jabuka 2015.

Posada jedrilice ROSS – Zindulka Racing Team sa skiperom Nikolom Kršancem pobjednik je dvanaestog izdanja tradicionalne međunarodne regate krstaša Jabuka 2014.

plaketaSvečanom dodjelom nagrada u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković jučer su završeni ovogodišnji Dani hrvatskog turizma. Uz ministra turizma Darka Lorencina, direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomira Ivičića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luke Burilovića te brojnih drugih visokih uzvanika, na svečanosti dodjele turističkih nagrada sudjelovao je i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović.

naslovna-aci-plava
Danas je u ACI marini Vodice, 15-tu godinu za redom, svečano na jarbol podignuta „Plava zastava" kao međunarodno priznanje za visoke ekološke uvjete i kriterije sigurnosti nautičara i gostiju.

dizalica
Mirni prosvjed koji je bio predviđen za petak, 24. svibnja, 2013. više nije potreban.
Kako doznajemo od upravnog odbora ŠRK Mali Porat cijena usluga dizanja broda, pranje pumpom, korištenje suhoga veza 3 dana, spuštanje broda u more, će se Vodičanima i nadalje naplaćivati po cijeni koja je od strane ŠRK Mali Porat prije nekoliko godina sa ACI-jom dogovorena.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close